ΑρχικήΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝΣΥ.ΦΙ Λευκωσίας: "Απαιτούμε έρευνα και ποινές"

ΣΥ.ΦΙ Λευκωσίας: “Απαιτούμε έρευνα και ποινές”

Aνακοίνωση του ΣΥ.ΦΙ Λευκωσίας:

Bet on Alfa

Η οργή ξεχειλίζει στον Πράσινο ΛΑΟ! Το υγειονομικό έγκλημα που επιτέλεσε ο “αιώνιος” αντίπαλος δεν μας αφήνει περιθώρια. Έχουμε ευθύνη να προστατεύσουμε την ομάδα και τους παίκτες μας, γι΄αυτό ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ έρευνα και παραδειγματική τιμωρία. Τιμωρίες ποινικές αλλά και αγωνιστικές!

Η πραγματικότητα του κορωνοϊού έφερε νέες συνθήκες και κανόνες διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Ανάμεσα στους κανόνες είναι και τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΚΟΠ που οι ομάδες ΟΦΕΙΛΟΥΝ να τα εφαρμόζουν στο έπακρο, πρώτα και κύρια για τη δημόσια υγεία και έπειτα για την ομαλή διεξαγωγή του αθλήματος.

Η ομάδα του Αποέλ με τα 18 κρούσματα είναι ξεκάθαρο πως καταπάτησε κάθε έννοια πρωτοκόλλου! Με εγκληματική ανευθυνότητα και επιπολαιότητα αψήφησαν τα συμπτώματα προ μίας εβδομάδας και έθεσαν σε κίνδυνο δεκάδες οικογένειες.

Κύριε Υπουργέ Υγείας, είναι η ώρα να αποβάλεις την αποελίστικη ιδιότητα σου και να αναλάβεις τις ευθύνες σου… Όταν τα ρίχνετε δημόσια στη ψυχολογία και στην ανευθυνότητα του κόσμου είστε καλοί! Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα! Η επιτομή της ανευθυνότητας έχει το όνομα του αποέλ! Αν βρείτε έστω και ένα επιδημιολόγο που δεν θα σας πει ότι η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη για τη συστοιβάδα κρουσμάτων στο Αποέλ δε βαραίνει την ομάδα, να μας τον πείτε!!!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες με βάση τις οποίες κάποιοι θα πρέπει να παν φυλακή! Απόκρυψη θετικού αποτελέσματος λίγες ώρες πριν το “αιώνιο” ντέρμπι και χρήση παικτών με εξόφθαλμα συμπτώματα κορωνοϊού!!!
Κύριοι της ΚΟΠ, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο εκτός από έρευνα και ποινές για κάθε πρόνοια των πρωτοκόλλων που δεν εφαρμόστηκε από τον “αιώνιο”! Το χρωστάτε στους παίκτες, διαιτητές, προσωπικά ομάδων αλλά και στις οικογένειες τους που οδηγήθηκαν σαν αρνιά στη σφάγη και κόλλησαν σε ένα αγώνα που έμοιαζε περισσότερο με υγειονομική βόμβα!!!

Υ.Γ: Χωνέψαμε αρκετές αδικίες που αφορούν κυρίως αγωνιστικά ζητήματα. Όταν όμως αφορά ζωές και υγεία θα μας βρείτε με κάθε μέσο απέναντι σας αν δεν πράξετε τα δέοντα ΑΜΕΣΑ

Υ.Γ.2: Ελπίζουμε η κυβέρνησης της διαφθοράς να μην συγκαλήψει ακόμη ένα σκάνδαλο όπως το κούρεμα, τα διαβατήρια, το κατασκοπευτικό βαν, το cypra. Μπορεί να αναιρέσει τα φιλικά αποελιστικα αισθήματα της μπροστά στη δημόσια υγεία;

ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics
ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας – Αμμοχώστου
ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού
ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς
Όμιλος Γυναικών

☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️

#omonoia #omonoia1948 #sifilefkwsias #greenfanatics #olaprasina #vasilissa #fromthepast #tothefuture #vamostrifillara #vamosomonoia #greens

Autoremarketing

Bet on Alfa