ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣχέση και εμπιστοσύνη προέδρου – προπονητή

Σχέση και εμπιστοσύνη προέδρου – προπονητή

Σύμφωνα με τη δημόσια τοποθέτηση, τόσο τους προέδρου όσο και του προπονητή, η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί και για τη νέα σεζόν. Στη συνάντηση των δύο, προσφάτως που βρισκόταν ο Σταύρος Παπασταύρου στην Κύπρο, όπως πληροφορούμαστε δεν χρειάστηκε ιδιαίτερος χρόνος και συζήτηση για να καταλήξουν στους οικονομικούς όρους της νέας συμφωνίας.

Bet on Alfa

Παπασταύρου και Μπεργκ έχουν ιδιαίτερη σχέση και εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο, κι ας μην μπορούν να βρεθούν συχνά λόγω της παρουσίας του πρώτου στην Αμερική. Από πλευράς του προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, υπάρχει εκτίμηση για τη δουλειά του προπονητή, τον χαρακτήρα και τα όσα έχει αλλάξει με την παρουσία του στο «Ηλίας Πούλλος». Γνωρίζει πως, υπάρχει εκτίμηση από όλους στο πρόσωπο του προπονητή, τόσο για τον τρόπο που δουλεύει όσο και για τις ιδέες του και τη συμπεριφορά του.

Από την άλλη, ο Μπεργκ εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο. Το γεγονός ότι, νοιάζεται για την ομάδα, έχει ιδέες και απόψεις και γενικά είναι κύριος σε όλα. Παράλληλα, ο Νορβηγός τεχνικός βρίσκεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ τις ιδανικές συνθήκες να δουλέψει. Ο σύλλογος του παρέχει ότι χρειάζεται για να κάνει όσο το δυνατό καλύτερα τη δουλειά του, γεγονός που εκτιμάται αφάνταστα από τον Μπεργκ.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ήταν θέμα λίγης ώρα να υπάρχει κατάληξη για ανανέωση της συνεργασίας τους. Κρίνουν ότι, μαζί μπορούν να πετύχουν ακόμη περισσότερα και να καταστήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ ως την κορυφαία δύναμη στην Κύπρο.

Autoremarketing

Bet on Alfa