ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ"Σύντομα θα έχουμε το πλάνο για τον Ιανουάριο" (ηχητικό)

“Σύντομα θα έχουμε το πλάνο για τον Ιανουάριο” (ηχητικό)

Ο προπονητής της Ομόνοιας θα αξιολογήσει τους ποδοσφαιριστές μέσα από τα παιχνίδια και σύντομα μαζί με την διοίκηση θα αποφασίσει πως η ομάδα θα κινηθεί στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου μίλησε για αυτό τον τομέα και πολλά άλλα στο Ράδιο Πρώτο.

Bet on Alfa

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Ξεχωρίζει η μεγάλη διάθεση και η αυτοπεποίθηση του προπονητή για την βελτίωση της ομάδας. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις για να εντάξουμε στοιχεία που θέλει ο προπονητής στο παιχνίδι.
-Είναι δύσκολο γιατί η ΑΕΛ παρά τα προβλήματα παραμένει μια μεγάλη ομάδα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Κοινό στοιχεία και των δυο ομάδων είναι η ανάγκη για να κερδίσουν το παιχνίδι
-Πρέπει να προλάβουμε τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω από εμάς και να καλύψουμε μέρος του χαμένου εδάφους.
-Θα βρούμε τον τρόπο να πατήσουμε ξανά στα πόδια μας
-Σημαντικό να κερδίσουμε για να δώσουμε στον κόσμο αυτή τη χαρά. Οι πρώτοι που βγάζουν αυτό το συναίσθημα είναι οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να μιλήσουμε στο γήπεδο.
-Να δούμε μια καλύτερη Ομόνοια, ατομική βελτίωση και γενικά να νιώσουμε ότι για εμάς δεν τελείωσε τίποτα.
-Ο Μαργκάσα φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα. Χριστοφή, Ρούνιε και Καμπράλ ακολουθούν θεραπείες και θα είναι εκτός.

Για τις μετεγγραφές Ιανουαρίου:
-Δεδομένο ότι θα γίνουν κινήσεις ενίσχυσης. Τα παιχνίδια είναι ο καθρέφτης και όσο περισσότερα παιχνίδια δει ο προπονητής θα σχηματίσει καλύτερη εικόνα. Θα φτάσουμε στις αποφάσεις για τις κινήσεις που θα γίνουν. Σύντομα θα έχουμε το πλάνο για την μετεγγραφική περίοδο.
-Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και δεν έχουμε χρόνο να περιμένουμε τον Ιανουάριο. Είναι βέβαιος ο προπονητής ότι θα βελτιώσει την ομάδα.
-Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τον Ιανουάριο.

Για τον Πέρες:
-Αυτό είναι θέμα του προπονητή. Ο Πέρες προπονείται ατομικά. Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι γραμμένος στο ρόστερ της ομάδας και δεν επηρεάζει την μετεγγραφική Ιανουαρίου. Αν επιστρέψει θα θεωρηθεί μια από τις τέσσερις μετεγγραφές.

Για τα Κριτήρια:
-Δύσκολη όπως πάντα όμως περάσαμε με επιτυχία τα κριτήρια. Έχει γίνει μεγάλη βελτίωση στο οικονομικό κομμάτι. Έχει περάσει όλους τους ελέγχους. Ο κίνδυνος είναι εκεί και χρειάζονται σωστοί χειρισμοί για να μειώσει

 

Autoremarketing

Bet on Alfa