Σ Υ Σ Π Ε Ι Ρ Ω Σ Η !

Τρία εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν από ακόμη ένα αιώνιο ντέρμπι…

Bet on Alfa

Όποιος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ πει πως έστω και στο ελάχιστο δεν το σκέφτεται το παιχνίδι, πολύ απλά θα λέει ψέματα. Είναι εκείνα τα πεντάλεπτα που μένεις μόνος με τον εαυτό σου και λες: ” Αμάν εκόντεψεν η μέρα του ντέρμπι. Πρέπει να τους δέρουμε. Εν πάει άλλο. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει να δέρουμε.”

Μπροστά σε έτσι παιχνίδι ελάχιστα πράματα μπορούμε να σκεφτούμε για την ΟΜΟΝΟΙΑ εκτός από το αγωνιστικό. Ας μην γελιόμαστε μεταξύ μας. Όποιοι και να είμαστε, ότι και να στηρίζουμε, από τον πρώτο ως το τελευταίο ΘΕΛΟΥΜΕ και πονούμε για την νίκη πάνω στον αιώνιο. Όχι για τους 3 βαθμούς μόνο! Για πολλούς λόγους, αγωνιστικούς, πολιτικούς, ιδεολογικούς, ταξικούς. Όποιοι και να παίζουν, όποιοι και να διοικούν, όποιοι και να προπονούν,  η νίκη είναι που μας καίει όλους σε αυτό τον αγώνα.

Φτάνει να κρυβόμαστε. Φτάνουν οι ακρότητες, από όπου και να προέρχονται! Πόσο πείσμα πια; ΑΠΛΩΣΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ! Ο εχθρός δεν είναι εντός σωματείου. Είναι ο ίδιος εχθρός από την μέρα ίδρυσης του σωματείου μας μέχρι σήμερα.

Πως θα νικήσουμε τον εχθρό;

Μία είναι η απάντηση! ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΧΤΕΣ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ!

Μέσα στο γήπεδο ΠΑΜΕ για να κερδίσουμε μάχες. Να “κουντήσουμε” την ομάδα μας και να κάνουμε τους αντιπάλους να τρέμουν! Τα τσιμέντα ΜΟΝΟ γι’ αυτό φτιάχτηκαν.

Δεν βλέπουμε τι συμβαίνει απέναντι;;;  Ο φασισμός ενώνει! Το αντι- ΟΜΟΝΟΙΑ συσπειρώνει.

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ! Τρωγόμαστε μπροστά στον εχθρό και τους δίνουμε την μεγαλύτερη απόλαυση.

 

Γυρίζουμε σελίδα… 

Έχουμε δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις προς το σωματείο!

Προς το παρόν το Σάββατο, πρέπει να σείεται το πέταλο με την παρουσία μας.

Από σήμερα όσοι μπορούμε κάνουμε season ticket.

Από σήμερα όσοι θέλουμε να έχουμε ουσιαστικό λόγο και άποψη στο σωματείο κάνουμε αίτηση μέλους, με αντίτιμο τα 15 ευρώ μηνιαίως.

Και τελευταίο και πιο σημαντικό. ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ… ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΑΣ!

Y.Γ 1:   Η φώτο που επιλέχθηκε για το άρθρο είναι από ντέρμπι ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ στα τσιμέντα του Μακαρείου… Δεν είναι πολύ παλιά χρονικά αυτή η φωτογραφία.  Αυτό που την κάνει να φαίνεται παλιά είναι η σημερινή μας εικόνα ως οικοδόμημα! 

Υ. Γ 2: Κάπου εκεί στην φώτο μπορεί να βρείτε και τον εαυτό σας πριν περίπου 18 χρόνια… Ας κτυπήσει το ίδιο χτυποκάρδι όπως τότε, το Σάββατο! ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!  

 

Autoremarketing

Bet on Alfa