ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤέλος Μαΐου εκλογές, αρχές Ιουνίου προετοιμασία!

Τέλος Μαΐου εκλογές, αρχές Ιουνίου προετοιμασία!

Ο Β’ αντιπρόεδρος του σωματείου, Λάκης Πολυκάρπου, το έκανε ξεκάθαρο χθες στην ανοιχτή συγκέντρωση στη Λεμεσό ότι, οι εκλογική Γενική Συνέλευση θα γίνει τέλος Μαΐου. Επισήμανε ακόμη πως, αυτό προνοεί το καταστατικό  και ότι υπό τις περιστάσεις οι εκλογικές συνελεύσεις πρέπει να γίνονται μετά το τέλος του πρωταθλήματος.
Το γεγονός αυτό, δεν μπορεί από το να δεσμεύει (αναπόφευκτα) σε πολλά πράγματα τη νέα διοίκηση. Κι αυτό καθώς, επιβάλλεται μέχρι τότε να τρέξει σε κάποιο βαθμό ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, αφού είναι ορατό το ενδεχόμενο η ποδοσφαιρική ομάδα να κληθεί να αρχίσει την προετοιμασία της την πρώτη βδομάδα του Ιουνίου, όπως έγινε πέρσι.
Αν αυτό είναι σωστό ή όχι ας το κρίνει ο καθένας. Να ένας λόγος που δεν επιτρέπει την σωστή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Γιατί, η νέα διοίκηση πιθανό να έχει άλλα στο μυαλό της και αναλόγως να καθορίσει και το ύψος του προϋπολογισμού της νέας περιόδου.
Όπως και να έχει, είναι κάτι που θα πρέπει να συζητηθεί στην προσεχή Γενική Συνέλευση, να προβληματίσει και γιατί όχι να γίνει τροποποίηση στο καταστατικό και όποτε η Συνέλευση είναι εκλογική να γίνεται νωρίτερα. Με αυτό τον τρόπο θα έχουν τον χρόνο τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να εφαρμόσουν έγκαιρα το πλάνο τους και να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις.
Η Ομόνοια από την προσεχή εκλογική Γενική Συνέλευση θα πρέπει να βγει πιο δυνατή, ενισχυμένη. Οι αντίθετες απόψεις είναι καλοδεχούμενες και μέσα από διάλογο μπορεί να βγει κερδισμένο το σωματείο. Οι ακρότητες είναι που προκαλούν πρόβλημα και δεν έχουν θέση στην Ομόνοια αυτή την περίοδο. Ας λειτουργήσουν όλοι με νηφαλιότητα για το καλό του σωματείου, αυτού που πρέπει να μας ενώνει και όχι να μας διχάζει.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa