ΑρχικήDaily NewsΤέσσερα στο ΓΣΠ, δυο στη Λάρνακα

Τέσσερα στο ΓΣΠ, δυο στη Λάρνακα

Με εξαίρεση τον τελικό, για τον οποίο θα γνωρίζουμε την επόμενη Τετάρτη αν θα δηλώσει παρούσα η Ομόνοια, απομένουν έξι ματς. Πέντε για το πρωτάθλημα και ο επαναληπτικός ημιτελικός με την ΑΕΚ. Τα τέσσερα είναι στο ΓΣΠ και τα άλλα δύο στη Λάρνακα.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια καλείται να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας, αλλά και τη δυναμική μετά το σπουδαίο «διπλό» επί του Απόλλωνα. Το πρώτο από τα δυο εκτός έδρας θα το δώσει το προσεχές Σάββατο με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ακολούθως, η ομάδα μας θα κληθεί να δώσει τρία εντός έδρας ματς, τα οποία αν κερδίσει θα είναι στον τελικό αλλά και μια ανάσα από την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Αρχικά, θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ (20 Απριλίου) σ’ ένα καθοριστικό ματς αφού θα κριθεί η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό κυπέλλου.

Τρεις μέρες μετά (23 Απριλίου) θα αναμετρηθεί με τον Αποέλ, στο «αιώνιο» ντέρμπι στο οποίο θα είμαστε τυπικά γηπεδούχοι. Και το αμέσως επόμενο ματς είναι με τη Νέα Σαλαμίνα και πάλι στο ΓΣΠ. Την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η Ομόνοια θα ταξιδέψει στο ΓΣΖ για να αναμετρηθεί με την ΑΕΚ και θα κλείσει τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.

Τα έξι ματς ευελπιστούμε πως θα γίνουν επτά, με παρουσία της Ομόνοιας στον τελικό κυπέλλου. Το θέλουν πολύ οι ποδοσφαιριστές και το τονίζουν σε κάθε ευκαιρία. Χαρακτηριστική η δήλωση του Σκέμπρι μετά το νικηφόρο ματς με τον Απόλλωνα: «Προτιμώ να κερδίσουμε το κύπελλο κι ας έρθουμε πέμπτοι στο πρωτάθλημα, αλλά κάθε παιχνίδι πρέπει να το κερδίζουμε».

Το πρόγραμμα:
Ανόρθωση – Ομόνοια
Ομόνοια – ΑΕΚ
Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ
Ομόνοια – Νέα Σαλαμίνα
ΑΕΚ – Ομόνοια
Ομόνοια – Απόλλων

Autoremarketing

Bet on Alfa