ΑρχικήDaily NewsΤα δάκρυα συγκίνησης του Παγέτ

Τα δάκρυα συγκίνησης του Παγέτ

 

Στα 29 του χρόνια ο Παγέτ, δεν είναι κανένα παιδαρέλι. Ένας ώριμος και μεστωμένος ποδοσφαιριστής είναι… Σίγουρα δεν είναι το αστέρι των τρικολόρ, Με τους Γκριεζμάν και Πογκμπά να έχουν τον ρόλο αυτό στην Εθνική Γαλλίας. Και όμως όταν η Ρουμανία ισοφάρισε σε 1-1 με το πέναλτι του Στάνκου και οι δύο αστέρες, πέρασαν στον πάγκο. Και τελικά ήταν ο Παγέτ, που με ένα εκπληκτικό σουτ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, έδωσε την νίκη στους τρικολόρ.

Bet on Alfa

Ο Παγέτ, δάκρυσε από ευτυχία, όταν έγινα αλλαγή, αμέσως μετά, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους χιλιάδες οπαδούς της Εθνικής Γαλλίας στις κερκίδες. Και αυτό ήταν για τον ίδιο, η μεγαλύτερη επιβράβευση για το μαγευτικό σόου που έδωσε. Γιατί πέρα από το γκολ που πέτυχε, ο Παγέτ, είχε την καλύτερη απόδοση απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χτεσινό παιχνίδι. Ένας πραγματικός βιρτουόζος της μπάλας.

Η καριέρα του μέχρι σήμερα, ήταν σίγουρα σημαντική. Γεμάτες χρονιές και αρκετά γκολ με Ναντ, Σεν Ετιέν, Λιλ και Μαρσέιγ στην Γαλλία. Και σίγουρα πολύ καλές εμφανίσεις με την Αγγλική Γουέστ Χαμ στην PremierLeague.  Όμως με βάση αυτά που είδαμε ψες, στον Παγιέ αξίζει μια πολύ καλύτερη ομάδα, με πολύ μεγαλύτερη προοπτική!

Όποια ομάδα και να τον πάρει δεν θα χάσει. Όπως και η ομάδα που θα πάρει τον Ν’κολο Καντέ από την πρωταθλήτρια Αγγλίας Λέστερ. Ο Καντέ αποτελεί το ιδανικό 6άρι του 21ου αιώνα στο ποδόσφαιρο!

Autoremarketing

Bet on Alfa