ΑρχικήDaily NewsΤα δόλια μέσα του Εθνικού...και ο "προστάτης" Νούνο

Τα δόλια μέσα του Εθνικού…και ο “προστάτης” Νούνο

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του ψεσινού αγώνα είδαμε τον Αντρέ Σκέμπρι εκτός εαυτού και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δέχτηκε και κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο. Είναι κάτι που δεν μας συνηθίζει ο Μαλτέζος. Όμως επειδή ο τηλεοπτικός φακός είναι αδιάψευστος κριτής, φαίνεται ξεκάθαρα ότι από τα πρώτα λεπτά οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του Εθνικού Αράμπαλ και Ατάντα μπήκαν στο γήπεδο για να προκαλέσουν νεύρα. Σε μία φάση μάλιστα σε κόρνερ της ομάδας μας σε φιλικό άγγιγμα του Σκέμπρι στο πρόσωπο του Αράμπαλ, ο δεύτερος έπεσε κρατώντας το κεφάλι του υπονοώντας ότι ο Σκέμπρι τον κτύπησε. Ο διαιτητής ήταν κοντά είδε την σκηνή και έκανε συστάσεις στον Αράμπαλ. Κατά την διάρκεια όλου του Α’ ημιχρόνου υπήρχαν προκλήσεις.

Bet on Alfa

Μετά την κίτρινη κάρτα που δόθηκε στον Σκέμπρι, σε ένα στιγμιότυπο που φάνηκε και από την τηλεόραση ο αρχηγός Ασίς πήγε στον Μιλόγεβιτς προτείνοντάς του να αλλάξει θέση τον Σκέμπρι για να απομακρυνθεί από τα μαρκαρίσματα και τις προκλήσεις των δύο κεντρικών αμυντικών του Εθνικού. Έτσι στα επόμενα λεπτά έγινε εσωτερική αλλαγή με τον Σιέρινταν να πηγαίνει στην κορυφή και τον Σκέμπρι στα άκρο της επίθεσης.

Με την έναρξη του Β’ Ημιχρόνου ο Σκέμπρι έγινε αλλαγή και ο Ρουσιάς πήρε την θέση του. Το γεγονός της αλλαγής μπορεί να είχε να κάνει με τα περιστατικά του Α’ ημιχρόνου όμως μπορεί και όχι και απλά να ήταν μία τακτική αλλαγή από τον Μιλόγεβιτς.

Autoremarketing

Bet on Alfa