ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤα πρώτα στοιχεία και η δυναμική

Τα πρώτα στοιχεία και η δυναμική

Ήταν απλώς άλλο ένα φιλικό προετοιμασίας και τίποτα παραπάνω. Έτσι αντιλαμβάνονται και αυτό το μήνυμα στέλνουν στην Ομόνοια για το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι ήταν αρκετά καλοί στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα που πέτυχαν και τα τρία τους γκολ, δείγμα ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας. Είναι λογικό, από τη στιγμή που στην ομάδα εντάχθηκαν 12 νέοι ποδοσφαιριστές, να χρειάζεται χρόνος για ομοιογένεια.
Αυτό, όμως, που κρατάμε είναι τα θετικά στοιχεία που έβγαλε η ομάδα και έστειλε μήνυμα για το μέλλον. Για άλλο ένα φιλικό σημείο αναφοράς ήταν η καλή κυκλοφορία της μπάλας, η κατοχή και το πρέσινγκ. Επίσης, στόχος είναι να χτίζει από την άμυνα της επιθετικής της προσπάθειες.
Παράλληλα, κάποιοι ποδοσφαιριστές άφησαν ενθαρρυντικά μηνύματα, όπως ο Άλεξ Σοάρες, ο Λόπες και ο Ζαρσίνιο. Ο πρώτος θα είναι ο ιθύνων νους του παιχνιδιού της Ομόνοιας και από τα πόδια του θα φεύγουν πολλές μπαλιές προς την επίθεση. Ο δεύτερος, έχει τεράστια συμβολή στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας και θεωρούμε πως θα βοηθήσει τον Ντάρμπισαϊρ να έχει και πάλι άλλη μια ιδιαίτερα παραγωγική σεζόν. Είναι δραστήριος επιθετικός, που δουλεύει για την ομάδα και όχι για την πάρτη του. Όσο για τον Ζαρσίνιο, που πέρασε ως αλλαγή, είναι ένας μικρός… διαβολάκος. Πολύ καλός και με την μπάλα, γρήγορος και το σημαντικότερο με… γλυκιά μπαλιά.
Όπως και χθες έτσι και την Τρίτη, η τεχνική ηγεσία με την ίδια φιλοσοφία θα προσεγγίσει το φιλικό με τον Άρη στο Τσίρειο (20:00). Δηλαδή, ως ένα φιλικό προετοιμασίας και θα δώσει την ευκαιρία σε όσο το δυνατό περισσότερους ποδοσφαιριστές.
Ταυτόχρονα με τη θετική παρουσία της ομάδας, ήταν και το δυναμικό «παρών» του κόσμου. Οι 9.000 Ομονοιάτες σε φιλικό αγώνα με αντιεμπορικό αντίπαλο, μέσα στο κατακαλόκαιρο που οι περισσότεροι είναι σε διακοπές, ήταν ένα προμήνυμα για το τι θα ακολουθήσει. Είναι μια τεράστια δυναμική που αποκτά η ομάδα σε όλους τους τομείς και θα πρέπει να χτίσει για το μέλλον. Σοβαρά και προσγειωμένα πάνω απ’ όλα για να είναι σε θέση να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας και επίτευξης του στόχου της.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa