ΑρχικήDaily NewsΤα τέσσερα γκολ παθητικό και τα τραγικά λάθη

Τα τέσσερα γκολ παθητικό και τα τραγικά λάθη


Μέσα σ’ όλα που συμβαίνουν στο σωματείο μας, με το βλέμμα να είναι επικεντρωμένο, πλέον, στη συνέντευξη Τύπου της διοίκησης (13:00), υπάρχει και το αγωνιστικό. Εκεί που πρέπει να επικεντρωθεί η ομάδα, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ.
Να προσπαθήσουν να βελτιώσουν την εικόνα και μέσω θετικών αποτελεσμάτων θα επέλθει και η ηρεμία, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις που θα θέσουν το σύλλογο και την ομάδα σε πλήρη επαγγελματισμό.
Πρόβλημα που φαίνεται να έχει γίνει πιο οξύ τις τελευταίες αγωνιστικές είναι η ευκολία με την οποία η Ομόνοια δέχεται γκολ. Τα τέσσερα γκολ σε δυο ματς, μάλιστα απέναντι σε ομάδες που επιθετικά δεν είναι κάτι σπουδαίο, μάλιστα η ΑΕΛ διαθέτει την χειρότερη επιθετική γραμμή, «φωνάζουν» πως υπάρχει θέμα.
Ο νέος τρόπος παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει ο Μιλόγεβιτς επιβάλλει περισσότερα τρεξίματα, αλληκάλυψη. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο στην άμυνα αλλά γενικά στην αμυντική λειτουργία.
Βεβαίως, δεν είναι μόνο αυτό αλλά και το γεγονός ότι τα τραγικά ατομικά λάθη συνεχίζονται, με πιο πρόσφατο αυτό του Γκουλόν.
Συνολικά η Ομόνοια δέχθηκε 12 γκολ σε 13 αγώνες πρωταθλήματος, δηλαδή σχεδόν ένα σε κάθε αγώνα.
Από τη στιγμή που κάποιοι δείχνουν πως δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν, ας πάρουν την ευκαιρία τους και κάποιοι άλλοι. Γιατί όχι; Ο προπονητής ξέρει καλύτερα απ’ όλους. Αυτός είναι ο αρμόδιος κι ας λάβει τα μέτρα του.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa