ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΤα τρεπλ σε φούτσαλ και βόλεϊ της δείχνουν τον...

Τα τρεπλ σε φούτσαλ και βόλεϊ της δείχνουν τον δρόμο

Απίστευτες στιγμές και επιτυχίες για τα τμήματα φούτσαλ και βόλεϊ της Ομόνοιας. Μετά το τρεπλ στο βόλεϊ ακολούθησε κι αυτό στο φούτσαλ. Η ομάδα της Ομόνοιας πανηγύρισε χθες βράδυ για τρίτη φορά επί του «αιώνιου» αντιπάλου της μιας τεράστια επιτυχία. Επί του Αποέλ, η Ομόνοια κέρδισε το Σούπερ Καπ στην αρχή της σεζόν, ακολούθησε προ εβδομάδων το Κύπελλο και το βράδυ της Δευτέρας (13/5) το πρωτάθλημα. Η Ομόνοια τους τα πήρε όλα!

Bet on Alfa

Οι επιτυχίες σε φούτσαλ και βόλεϊ «φωνάζουν» το πόσο καλή δουλειά έγινε στα συγκεκριμένα τμήματα. Επιτυχίες που δείχνουν τον δρόμο στην ποδοσφαιρική ομάδα, που τα τελευταία χρόνια καταγράφει τις χειρότερες σεζόν της Ιστορίας της. Είναι ξεκάθαρο πως, με σωστό προγραμματισμό, αφοσίωση σε αυτό που κάνουν τα άτομα που εργοδοτεί ο Σύλλογος, μπορεί να δημιουργηθεί το σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει.

Αφού καταφέρει η Ομόνοια και στελεχώσει την ομάδα της με ποιότητα αλλά να μεταφέρει και την σωστή νοοτροπία, με επαγγελματισμό που διακατέχει το ποδοσφαιρικό τμήμα από την ημέρα ανάληψη του από την εταιρεία, μπορεί να πετύχει πολλά. Ο κόσμος ανυπομονεί, προσδοκεί και αναμένει να δει την Ομόνοια και πάλι να πρωταγωνιστεί, να παίρνει μεγάλες νίκες, να δίνει χαρά. Ας αποτελέσει η νέα σεζόν την αρχή για την αναγέννηση της Ομόνοιας. Το ποδόσφαιρο, όταν υπάρχει οικονομική σταθερότητα και υγεία σε όλους τους τομείς, είναι απλό. Καλούς παίκτες, προπονητή, σωστή δουλειά και νοοτροπία.

Autoremarketing

Bet on Alfa