ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤελευταίο φιλικό, καλύτερο δείγμα!

Τελευταίο φιλικό, καλύτερο δείγμα!

Το τελευταίο της φιλικό στο «Ρέμες», στην Πολωνία, που προετοιμάζεται από τις 19 του μήνα, δίνει το απόγευμα η Ομόνοια. Θα αναμετρηθεί με την Ζαγκλέμπιε Λούμπιν. Ο αγώνας θα θα αρχίσει στις 17:00, ώρα Κύπρου και όπως ενημέρωσε η Ομόνοια, θα προβληθεί δωρεάν μέσω live streaming στο Facebook, όπως έγινε και στο προηγούμενο με την δεύτερη ομάδα της Λεχ Πόζναν, και είναι προσφορά του Ομόνοια Premium.

Bet on Alfa

Άλλη μια ευκαιρία για τον Πάμπο Χριστοδούλου να εξάγει συμπεράσματα για τη δουλειά που έγινε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας έως τώρα (5 βδομάδες). Το δείγμα αναμένεται να είναι καλύτερο αφού η δυναμικότητα της σημερινής αντιπάλου της Ομόνοιας είναι μεγαλύτερη σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό, ενώ θα έχει σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας τους Φελτχούιζεν, Εκίθα και Μαντούρο, που πήραν για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής την Τετάρτη. Λογικά αυτή τη φορά θα είναι μεγαλύτερο το διάστημα που θα αγωνιστούν. Επίσης, απομένει να διαφανεί εάν θα αγωνιστούν έστω και για λίγο οι Αντόνια και Γουίλιαμ Σοάρες, που εντάχθηκαν πρόσφατα στις προπονήσεις.

Η αποστολή της Ομόνοιας θα παραμείνει και αύριο στο «Ρέμες» και αργά το βράδυ θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Κύπρο. Η επιστροφή υπολογίζεται κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Τα «αποκαλυπτήρια» θα γίνουν το Σάββατο στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, στο ΓΣΠ (19:00).

Autoremarketing

Bet on Alfa