ΑρχικήUncategorizedΤελικά κύριοι ισχύει ή όχι η κάρτα φιλάθλου;

Τελικά κύριοι ισχύει ή όχι η κάρτα φιλάθλου;

Η ΑΕΚ προχθές στο Ευρωπαϊκό της παιχνίδι έβαλε εντος γηπέδου εκατοντάδες στρατιώτες χωρίς κάρτα φιλάθλου.

Bet on Alfa

Χθες ο Εθνικός πραγματοποίησε φιλικό αγώνα με την Ανόρθωση χωρίς κάρτα φιλάθλου ενώ το ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε φιλικό την ερχόμενη Τρίτη με την Δόξα και πάλι χωρίς κάρτα φίλαθλου.

Με λίγα λόγια ο καθένας κάνει ότι θέλει και η ΚΟΠ δείχνει να τα έχει χαμένα ή καλύτερα κάνει πως τα έχει χαμένα και κλείνει τα μάτια στις παραβιάσεις του νόμου.

Ουσιαστικά η ομοσπονδία αντί να παλέψει ειλικρινά για να πέσει αυτή η παρωδία που ονομάζεται κάρτα φιλάθλου κάνει τα στραβά μάτια  για να εξυπηρετήσει συμφέροντα και παράλληλα  να κλείσει προσωρινά στόματα όλων αυτών που αντιδρούν για το συγκεκριμένα μέτρο.

Όπως έκανε και περσι δηλαδή  με το Μακάρειο Στάδιο το οποίο αποδεδειγμένα δεν μπορούσε να φιλοξενήσει παιχνίδια ελέω τεραστίων ελλείψεων στα θέματα ασφάλειας κι όμως φιλοξενούσε. Και ο κόσμος έπρεπε να εισέρχεται εντός αυτού του γηπέδου με κάρτα φιλάθλου.Αν είναι δυνατόν.

Ότι να ναι δηλαδή. Τελικά ισχύει ή όχι το συγκεκριμένο μέτρο; Ας βγει ο κύριος Κούμας, ο κύριος Μιχαηλίδης ή κάποιος άλλος τέλοσπάντων να δώσει εξηγήσεις….

Autoremarketing

Bet on Alfa