ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤη Δευτέρα μαζεμένες ανακοινώσεις

Τη Δευτέρα μαζεμένες ανακοινώσεις

Πολλοί ίσως φίλοι της Ομόνοιας να διερωτώνται γιατί δεν ανακοινώθηκε ακόμη η απόκτηση των Ενρίκες και Γκρίνιτζ, πέρα από την κατ’ αρχήν συμφωνία. Οι δυο τους βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Κύπρο και η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι, πέρασαν με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Τότε, γιατί δεν έχει προκύψει ανακοίνωση όπως έγινε με άλλους, να κάνουν δηλώσεις και να φωτογραφηθούν;

Bet on Alfa

Η απάντηση είναι ότι, στην Ομόνοια αναμένουν μέχρι τη Δευτέρα στην Κύπρο τους εκπροσώπους των δυο ποδοσφαιριστών, ώστε να διευθετηθούν κάποια διαδικαστικά και να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο που ήδη έχουν αποστείλει υπογεγραμμένο. Τη Δευτέρα αναμένεται ανακοίνωση των Ενρίκες και Γκρίνιτζ, αλλά και των Μεχίας και Λοέ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας ήλθε χθες στην Κύπρο και ο Καμερουνέζος μέσος αναμένεται αύριο.

Εντός της ημέρας φθάνει και ο Χουάν Κάρλος Ολίβα. Ο Ισπανός προπονητής από τη Δευτέρα θα σηκώσει μανίκια, για να «χτίσει» τη νέα Ομόνοια. Ο Γκόμεθ πιστεύει στο πρόσωπό του, απομένει να το επιβεβαιώσει με τη δουλειά του.

Autoremarketing

Bet on Alfa