ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤιμήθηκαν τα Happy Faces της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ο… αιώνιος...

Τιμήθηκαν τα Happy Faces της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ο… αιώνιος φωτογράφος!

Αναφορά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τις τιμητικές διακρίσεις το περασμένο Σάββατο στα κορίτσια των Happy Faces και στον φωτογράφο Κωστάκη Σαββίδη:

Bet on Alfa

Η προσφορά τους στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ανεκτίμητη και πολυεπίπεδη. Οι Κριστίν και Νικολέττα βάφουν τα προσωπάκια δεκάδων παιδιών σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μας χαρίζοντάς τους μοναδικά “πράσινα” χαμόγελα και ωραία δωράκια, ενώ ο Κωστάκης με τη φωτογραφική του μηχανή καταγράφει στιγμές από την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

“Οπλισμένοι” με ανιδιοτελή αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ, μεράκι και αφοσίωση, καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και υπηρετούν, ο καθένας με την ιδιότητά του, αυτή τη μεγάλη Ιδέα.

Η βράβευσή τους ήρθε ως φυσιολογική εξέλιξη της δράσης τους. Η Κριστίν Κιλικίτα και η Νικολέττα Αγγελοδήμου λειτουργούν με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία έξι χρόνια το “Happy Faces OMONOIA – Kids Club”, ενώ ο Κωστάκης Σαββίδης εδώ και περίπου 30 χρόνια είναι παρών σε κάθε παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εντός και εκτός έδρας, επίσημο ή φιλικό και επίσης σε διάφορες άλλες δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου μας!

Πληροφορίες για το Happy Faces OMONOIA – Kids Club: https://bit.ly/2Z23Bjq

Autoremarketing

Bet on Alfa