ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤι έχει να γίνει και τι θα είχε γίνει...

Τι έχει να γίνει και τι θα είχε γίνει…

Όπως ενημέρωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ το πρωί τα εισιτήρια για τον αγώνα με την ΑΕΚ στην Αρένα εξαντλήθηκαν μέσα σε μια ώρα. Οι πρώτες νίκες στα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με τις καλές κινήσεις (βάση βιογραφικού πάντα) που έγιναν από την ομάδα προγραμματισμού, έχουν προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Bet on Alfa

Τα δύο πράγματα που μου ήρθαν στο μυαλό μετά την εξάντληση των εισιτηρίων σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ήταν, τι έχει να γίνει στο ΓΣΠ με τον Απόλλωνα, στο ενδεχόμενο του διπλού στην Αρένα και αμέσως μετά τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε η κάρτα φιλάθλου. Η απάντηση στο πρώτο είναι πως αναμένεται ο Πράσινος Λαός να δώσει βροντερό παρών, όμως κανείς δεν φαντάζεται τι θα γινόταν χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποδεδειγμένα είναι ο πιο πιστός, ο πιο “τρελός” με την ομάδα του αλλά και πιστός στις αρχές του. Πολλοί μπορεί να πάνε ενάντια στις αρχές τους, στην ιδεολογία λόγω του ότι δε μπορούν μακρυά από το γήπεδο, όμως είναι μεγάλη η πλειοψηφία του κόσμου που το παλεύει να μην “υποκύψει”.

Κρίμα κάποιοι να στερούν από τον κόσμο να βλέπει αυτό που αγαπάει, αυτό που τον ηρεμεί και πόσο μάλλον αυτό που τον ψυχαγωγεί.

Autoremarketing

Bet on Alfa