ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤι είπαν Σεραφείμ και Κίρζης στη σύσκεψη του τελικού...

Τι είπαν Σεραφείμ και Κίρζης στη σύσκεψη του τελικού (Video)

Διαφώνησαν με την στάση της Αστυνομία για να παραλάβουν από 3.500 εισιτήρια και ο τελικός να διεξαχθεί στο ΓΣΠ.

Bet on Alfa

Αύριο θα ξεκαθαρίσει οριστικά τόσο το γήπεδο του τελικού κυπέλλου αλλά και με τα εισιτήρια που θα παραλάβει η κάθε ομάδα.

Οι δηλώσεις του Δώρου Σεραφείμ 

«Η νέα σύσκεψη μεταφέρεται αύριο στις 11:00, η αστυνομία με επιστολή της ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να αστυνόμεύσει τον αγώνα όπως είναι προκαθορισμένη η χωρητικότητα του γηπέδου και λόγω της ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Μας είπαν γύρω στις 3500 χιλιάδες και αποφασίσαμε από κοινού με τον Απόλλωνα ότι δεν είναι η κατάλληλη ώρα να πάρουμε αυτή την απόφαση.  Αλλάζει το πλάνο μας με αυτό των αριθμών εισιτηρίων, πρέπει να το μελετήσουμε και να μιλήσουμε και εμείς με την αστυνομία».

οι δηλώσεις Νίκου Κίρζη

«Διερωτόμαστε και οι δυο πως διεξάχθηκε αγώνας ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ, με αρκετό κόσμο στις εξέδρες και ειδικά στην δυτική που είναι το πρόβλημα, και δεν είχε κανένα πρόβλημα ή καμία ένσταση η Αστυνομία. Υπήρχε το ενδεχόμενο να υπάρξουν δυο ομάδες σε τελικό κυπέλλου στο ΓΣΠ. Εδώ και ένα χρόνο, υπάρχουν τα έργα στο ΓΣΖ και διερωτόμαστε πως ήρθε η επιστολή σήμερα το πρωί, λίγες ώρες πριν την σύσκεψη του τελικού. Είναι ξεκάθαρο και θα πάμε με αυτό που λέει η προκήρυξη για το γήπεδο του τελικού »

 

Autoremarketing

Bet on Alfa