ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤΜΗΜΑ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΠΟΡΩΝΤμήμα Δρομέων:"Προς το παρόν συμπεριφερόμαστε όλοι υπεύθυνα και τρέχουμε...

Τμήμα Δρομέων:”Προς το παρόν συμπεριφερόμαστε όλοι υπεύθυνα και τρέχουμε μόνοι η σε μικρές ομάδες”

Ανακοίνωση από τμήμα δρομέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Bet on Alfa

Φίλοι δρομείς, αγαπητοί μας εθελοντές , φίλες και φίλοι.
Κατά την έξαρση της πανδημίας του Covid-19 όλοι περάσαμε μια δύσκολη περίοδο.
Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά, υγιείς και τώρα που επιστρέφουμε σιγά -σιγά στην κανονικότητα να μην έχει λείψει κανείς.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα με βάση και τα διατάγματα της πολιτείας για τα περιοριστικά μέτρα αναφορικά με τις αθλητικές δραστηριότητες δεν μας επιτρέπουν να διεξάγουμε το Mall of Cyprus presents Running Under The Moon® στις 19 Ιουνίου.

Παρόλη την επιθυμία μας όλα δείχνουν πως ακόμα είναι δύσκολο και ίσως νωρίς για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η διοργάνωση ενός αγώνα τρεξίματος.

Είμαστε σε επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές με την ελπίδα με την τέταρτη φάση της σταδιακής χαλάρωσης των περιορισμών να μπορούμε να ανταμώσουμε όλοι μαζί στο Mall of Cyprus, να συν-τρέξουμε στον βραδινό, να αγκαλιαστούμε, να γελάσουμε και να περάσουμε όμορφα όπως το δρομικό κίνημα ξέρει και μπορεί.

Προς το παρόν συμπεριφερόμαστε όλοι υπεύθυνα και τρέχουμε μόνοι η σε μικρές ομάδες των 10 ατόμων.

Υ.Γ όσοι έχουν κάνει εγγραφή στον αγώνα και δεν θέλουν να περιμένουν την νέα ημερομηνία διεξαγωγής, μπορούν να μας στείλουν μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook ή email στο [email protected] για να τους κάνουμε επιστροφή της εγγραφής τους.

Autoremarketing

Bet on Alfa