ΑρχικήDaily NewsΤον έριξε στα βαθιά!

Τον έριξε στα βαθιά!

Να κολυμπήσει στην μέση του ωκεανού ήταν η πρώτη ποδοσφαιρική αποστολή του Φάνου Κατελάρη. Ο νεαρός αμυντικός μέσος, στην πρώτη του επίσημη παρουσία με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Φλορέσκου, δευτερόλεπτα μετά που η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Bet on Alfa

Ο Κατελάρης ξεκίνησε μουδιασμένα και όπως ήταν απόλυτα φυσιολογικό, ήταν σαν ψάρι έξω από το νερό, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Τελικά τα γκολ ήλθαν, ομάδα ανάσανε και το ψυχολογικό βάρος έφυγε από τα πόδια του. Σίγουρα ο αγώνας με την Μπάνατς είναι μια εμπειρία που θα του μείνει αξέχαστη σε όλη του την ζωή!

Εμείς δεν θα βιαστούμε να τον κρίνουμε ποδοσφαιρικά. Νεαρός είναι (δεκαεννιά χρονών παλικάρι), με θητεία στην Εθνική κάτω των 19 και τώρα στην U21. Στα πόδια του είναι να μην μείνει σε αυτή την ευκαιρία, αλλά και να έχει αξιόλογη παρουσία, σε παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο μέλλον. Η όρεξη σκληρή δουλειά και η υπομονή είναι αρετές σπάνιες για ένα ποδοσφαιριστή, ιδιαίτερα στις μέρες μας. Εμείς του ευχόμαστε ολόψυχα να αδράξει την ευκαιρία που του δόθηκε και να υλοποιήσει τα ποδοσφαιρικά του όνειρα!

Autoremarketing

Bet on Alfa