ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤον… πρόδωσαν αυτοί που εμπιστεύθηκε

Τον… πρόδωσαν αυτοί που εμπιστεύθηκε

Ο Σταύρος Παπασταύρου θέλησε να επενδύσει στην Ομόνοια, με κάποιους που είναι δίπλα του να τον πείθουν πως, είναι ένα όνομα που πουλά. Και δεν θα διαφωνήσουμε σε αυτό. Η Ομόνοια πουλά όσο κανείς άλλος Σύλλογος στην Κύπρο. Χιλιάδες κόσμου, που κάθε χρόνο… πληγώνεται όλο και περισσότερο και αναμένει καρτερικά την ημέρα που επιτέλους θα δει και πάλι την αγαπημένη του ομάδα να πρωταγωνιστεί.

Bet on Alfa

Ο πρόεδρος της εταιρείας, λοιπόν, μη γνωρίζοντας το αντικείμενο, θέλησε να εμπιστευθεί κάποιους ανθρώπους που δήθεν το ξέρουν καλύτερα. Τα έκαναν μαντάρα. Ο Παπασταύρου… προδόθηκε από τους στενούς του συνεργάτες, τους ανθρώπους που προσέλαβε ή του είπαν όσοι είναι κοντά του να τους προσλάβει.

Ο Άνχελ Γκόμεθ έκανε την μεγαλύτερη ζημιά. Ανέλαβε να στελεχώσει την ομάδα και απέτυχε παταγωδώς. Δεν πέτυχε σε έναν ποδοσφαιριστή. Και δεν είναι υπερβολή. Προσπαθείς να σκεφτείς κάποιον που ήλθε φέτος στην Ομόνοια και κάνει τη διαφορά και δεν σου έρχεται στο μυαλό κανείς. Μα κανείς! Κι όμως, ακόμη παραμένει στη θέση του, παρόλο που έχουν περιοριστεί οι αρμοδιότητές του. Ωστόσο, η παρουσία του στην ομάδα αποτελεί πρόκληση. Έπρεπε να είχε φύγει από καιρό.

Ο Παπασταύρου θα πρέπει να «καθαρίσει» όσους πραγματικά αποδεικνύεται ότι δεν κάνουν, να «χτίσει» από την αρχή, εάν θέλει η επένδυσή του να αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Η τρέχουσα σεζόν δύσκολα θα κριθεί πετυχημένη στο τέλος. Το τρένο της Ευρώπης φεύγει για τα καλά. Είναι ο θεσμός του Κυπέλλου, ας το παλέψει εκεί αλλά θα πρέπει η ομάδα να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό αγωνιστικό πρόσωπο για να ελπίζει.

Autoremarketing

Bet on Alfa