ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤουλάχιστον οι μικροί έχουν κίνητρο

Τουλάχιστον οι μικροί έχουν κίνητρο

Η βασανιστική σεζόν για την Ομόνοια λαμβάνει τέλος την Κυριακή, στο «ΑΕΚ Αρένα». Άλλη μια δύσκολη αποστολή, που γίνεται δυσκολότερη λόγω τους ενδιαφέροντος που υπάρχει από πλευράς ΑΕΚ για να κερδίσει και να τερματίσει στη δεύτερη θέση. Από την άλλη, η Ομόνοια δεν έχει κανένα κίνητρο, αδιαφορία πλήρως και κανείς δεν ασχολείται με το αγωνιστικό. Δυστυχώς, ούτε αυτοί που θα έπρεπε, οι ποδοσφαιριστές, με τους μισούς να ξέρουν ότι δεν συνεχίζουν στην ομάδα.

Bet on Alfa

Είναι η ευκαιρία, λοιπόν, ο Αναστασίου να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε κάποιους νεαρούς. Να τους ρίξει στο παιχνίδι, να το απολαύσουν. Άλλωστε, αυτοί θα έχουν κίνητρο, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που δεν έχουν κανένα και περιμένουν την ώρα που θα δουν την πόρτα της εξόδου, θα αποτελέσουν παρελθόν και αυτοί που θα συνεχίσουν να αρχίσουν τις διακοπές τους.

Την Κυριακή, λοιπόν, ας δούμε κάποιους μικρούς, έστω κι ένα – δύο στο αρχικό σχήμα. Υπάρχουν και μαζεμένες απουσίες, οπόταν προσφέρεται να πάρουν φανέλα βασικού. Το ταλέντο τους οι μικροί θα το αναδείξουν παίρνοντας παιχνίδια και σε ένα εντελώς αδιάφορο ματς, θα είναι σε θέση να παίξουν ελεύθερα, θέλοντας να στρέψουν τα βλέμμα απάνω τους.

Autoremarketing

Bet on Alfa