ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο έξτρα κίνητρο με Παραλίμνι και ΑΕΛ

Το έξτρα κίνητρο με Παραλίμνι και ΑΕΛ

Σε οκτώ μέρες ολοκληρώνεται η Α’ φάση του πρωταθλήματος και ανάλογα με τα αποτελέσματα των δυο τελευταίων αγώνων, θα γνωρίζουμε από ποια θέση θα εισέλθει η Ομόνοια στα πλέι οφ και κυρίως τη διαφορά που θα την χωρίζει από τις ομάδες που θα προπορεύονται.
Είναι σημαντικό η Ομόνοια να διατηρήσει αν όχι να μειώσει τη διαφορά από τις πιο πάνω ομάδες, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές για υλοποίηση του στόχου της που είναι η έξοδος στην Ευρώπη.
Οι πράσινοι έχουν ως στόχο το απόλυτο των βαθμών, δηλαδή 2Χ3=6, ώστε να αποκτήσουν δυναμική για τη συνέχεια. Θεωρείται βέβαιο πως αν το πετύχουν θα μειώσουν και τη διαφορά από κάποιες ομάδες που προπορεύονται και έχουν μεταξύ τους παιχνίδια.
Παράλληλα, η Ομόνοια στα παιχνίδια με το Παραλίμνι το Σάββατο εκτός έδρας και με την ΑΕΛ την επόμενη Πέμπτη στο ΓΣΠ, έχει έξτρα κίνητρο να ψάξει με μανία τη νίκη. Ποιο είναι αυτό; Οι απώλειες που είχε με τις πιο πάνω ομάδες στους αγώνες του Α’ γύρου.
Να θυμίσουμε ότι, η ομάδα μας υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία με το Παραλίμνι. Απώλεσε δυο σημαντικούς βαθμούς, ενώ ηττήθηκε από την ΑΕΛ στο Τσίρειο, μετρώντας απώλεια άλλων τριών βαθμών.
Με τους πέντε αυτούς βαθμούς η Ομόνοια θα ήταν στην τέταρτη θέση και στο -1 από την τρίτη που οδηγεί στην Ευρώπη. Οι ποδοσφαιριστές δεν ξεχνούν τις απώλειες βαθμών και βάζοντας μπροστά τον εγωισμό τους, θα πρέπει να. μασάνε σίδερα.
Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα, είναι το φαβορί και στα δυο προσεχή ματς και καλείται να το επιβεβαιώσει. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τα δικά της πόδια και αυτή θα καθορίσει την τύχη της και το μέλλον της. 

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa