ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤο αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (13/03 – 20/03) τα πέντε από τα εννέα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν τέσσερις αγώνες.

Bet on Alfa

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών αντιμετωπίζει απόψε τη Νέα Σαλαμίνα για τον θεσμό του Κυπέλλου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί απόψε στο «Ελευθέρια» και θα αρχίσει στις 20:00.

Η ομάδα φούτσαλ έχει διπλή υποχρέωση για τους τελικούς πρωταθλήματος. Απόψε αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Σπύρος Κυπριανού» και θα αρχίσει στις 20:30, ενώ την Πέμπτη θα υποδεχθεί την ίδια ομάδα στο «Ελευθέρια» στις 19:00.

Η ομάδα ποδοσφαίρου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Απόλλωνα για τη δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στο γήπεδο «Άλφα Μέγα» και θα αρχίσει στις 17:00.

Η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λευκοθέα για την 7η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Λατσιών και θα αρχίσει στις 14:30.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ροτσίδη για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Γυμνάσιο Κοκκινοτριμιθιάς και θα αρχίσει 15:00.

Autoremarketing

Bet on Alfa