ΑρχικήDaily NewsΤο βαρύ περιβραχιόνιο του πράσινου αρχηγού

Το βαρύ περιβραχιόνιο του πράσινου αρχηγού

Η απουσία του Ασίς, ήταν η μεγάλη απώλεια για το ντέρμπι εναντίον στην Αεκ. Ο Πορτογάλος ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος των προσπαθειών της ομάδας μας, στα προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε γράψει ότι θα χρειαζόταν συνολική προσπάθεια για να καλυφτεί το κενό του αρχηγού. Αλλά και κάποιοι ποδοσφαιριστές να αναλάβουν ηγετικό ρόλο (στην θέση του Ασίς) στο γήπεδο.

Bet on Alfa

Ο Μπατιμπαγκά δήλωσε παρόν, έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Ράμος, έκλεισε τα αυτιά και έκανε μια μεστή εμφάνιση. Ο Φλορέσκου έδωσε ηρεμία στην ομάδα στον άξονα. Αλλά αυτός που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν ο αρχηγός στην θέση του αρχηγού.

Κέρδισε τις μονοχαμίες στο έδαφος από Καταλά, Μοίσοφ και μετά τον Μαρτσίνιακ αφού στον αέρα ήταν αδύνατο να το πράξει. Κέρδισε το πέναλτι από τον Τόνιο, τον οποίο πρόλαβε στην έξοδο. Με εξαιρετική ψυχραιμία το εκτέλεσε και έγραψε το 2-1. Κέρδισε την αποβολή του Καταλά.

Και στο 90 και κάτι, με άψογο κοντρόλ και ιδανικό τελείωμα, έγραψε τον επίλογο της πρώτης νίκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ντέρμπι στο φετινό πρωτάθλημα.

shcembri aek 2

Τον αμφισβήτησαν πολλοί…. Τον έκριναν διάφοροι. Όμως ο ίδιος έδωσε χτες απαντήσεις. Όπως έγραψε και στο facebook η ιστορία αυτή δεν τον αποσυντονίζει… Αντίθετα τον πεισμώνει!

Ο Σκέμπρι δεν έγινε ξαφνικά ο σέντερ φορ ολκής. Δεν άλλαξε ποδοσφαιρικό προφίλ. Θα βάλει ένα, θα χάσει ένα ή δύο. Θα είναι πάντα επικίνδυνος με την μπάλα στο χόρτο. Αλλά σίγουρα θα παραμείνει ένας επιθετικός, ο οποίος δεν μπορείς να μην λάβεις σοβαρά υπ’ όψιν. Θα είναι πάντα εκεί που δεν τον περιμένεις, έτοιμος να σε τιμωρήσει.

Autoremarketing

Bet on Alfa