ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο βλέμμα σε Μπάναντς και αμυντικό

Το βλέμμα σε Μπάναντς και αμυντικό

Μετά την πρώτη μάχη και το χθεσινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας υπό τις οδηγίες του Τζον Κάρβερ και των συνεργατών του στρώνονται από σήμερα και πάλι στη δουλειά. Στόχος: Η δεύτερη νίκη επί της αρμένικης ομάδας την προσεχή Πέμπτη 7 Ιουλίου, στις 19:30 στο ΓΣΠ, που θα δώσει πανηγυρική πρόκριση στην ομάδα μας.

Bet on Alfa

Πιο έτοιμη η Ομόνοια και ως ανώτερη που είναι, αναμένουμε ακόμη καλύτερη εμφάνιση και εφόσον είναι αποτελεσματική μπορεί να φθάσει σε ευρεία επικράτηση. Βεβαίως, αυτό που προέχει είναι η πρόκριση. 

Την ίδια ώρα, το βλέμμα παραμένει επικεντρωμένο στην περίπτωση του εκλεκτού για το κέντρο της άμυνας. Ούτε και χθες προέκυψε ανακοίνωση και η αγωνία κορυφώνεται. Η ομάδα θέλει στόπερ εδώ και τώρα, ώστε να αρχίσει προπονήσεις και να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια του 2ου προκριματικού γύρου εφόσον περάσει με το καλό.

Ο Νταμπίζας θέλει να φέρει στην Ομόνοια την καλύτερη δυνατή επιλογή, όμως θεωρούμε ότι άργησε και πολύ μάλιστα. Η ομάδα έχει άμεση ανάγκη από κεντρικό αμυντικό. Αναμένουμε πως ένα σημαντικό κεφάλαιο θα κλείσει άμεσα. Μάλιστα, πρόθεση είναι η απόκτηση και δεύτερου στόπερ. Ευχόμαστε μέσα στο Σαββατοκύριακο να κλείσει η πρώτη κίνηση κεντρικού αμυντικού και ότι η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε θα φέρει κάτι πολύ καλό.

Autoremarketing

Bet on Alfa