ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο διάβασμα που κάνει τη διαφορά

Το διάβασμα που κάνει τη διαφορά

Στο ματς με την ΑΕΚ, η Ομόνοια κέρδισε κατά κράτος την αντίπαλό της από τον πάγκο. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς με το διάβασμα του παιχνιδιού της ΑΕΚ επικράτησε του Τόμας Κρίστιανσεν. Η τακτική που ακολούθησε η Ομόνοια, γνωρίζοντας το παιχνίδι της αντιπάλου της, πέτυχε στον απόλυτο βαθμό και η ομάδα έφθασε στην πολυπόθητη νίκη. Το γεγονός αυτό πιστώνεται και στον Κωνσταντίνο Μηνά, τον σκάουτερ της ομάδας αλλά και σε όλο το τεχνικό τιμ.

Bet on Alfa

Το ίδιο επιβάλλεται να γίνει και ενόψει Αποέλ. Το τεχνικό τιμ είχε άλλη μια ευκαιρία χθες να κατασκοπεύσει τον «αιώνιο» αντίπαλο στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας. Πάντως, αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η ευκολία με την οποία πέρασε ο Αποέλ από το Δασάκι, σ’ ένα γήπεδο που με άλλες ομάδες ο Εθνικός «μασάει» σίδερα. Χθες, λες και δεν συνέβαινε τίποτα, ενώ οι παίκτες «καρατίστες» δέχθηκαν μόλις μια κίτρινη κάρτα! 

Το τεχνικό τιμ, λοιπόν, πιάνει σήμερα δουλειά για να προετοιμάσει την ομάδα ώστε να είναι σε θέση να «χτυπήσει» δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι. Αφού αναλυθεί πλήρως ο αντίπαλος, θα ετοιμαστεί το πλάνο και η τακτική που θα ακολουθήσει η Ομόνοια το Σάββατο.

Το διάβασμα μπορεί να κάνει τη διαφορά όπως έγινε και με την ΑΕΚ. Γι’ αυτό και η τεχνική ηγεσία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα αυτό. Η ταχύτητα στην μεσοεπιθετική γραμμή είναι ένα από τα βασικά ατού της ομάδας μας και θα θελήσει να το εκμεταλλευτεί. Ο Αποέλ μπορεί να διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή και θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, κλείνοντας καλά τους χώρους προς την εστία του Παναγή, όμως αμυντικά είναι ευάλωτο. Οι αμυντικοί του δεν είναι και οι πιο γρήγοροι και επιθετικοί μας πρέπει να τους βάλουν δύσκολα. Στα συν και η παρουσία του Φλορέσκου, ενός απρόβλεπτου μέσου με την μπάλα στα πόδια, με τις κάθετες μεταβιβάσεις να είναι φαρμάκι για τους αντιπάλους.

Τα πάντα στο παιχνίδι της Ομόνοια θα πρέπει να λειτουργήσουν άψογα. Παράλληλα, η θέληση, το πάθος και η αποφασιστικότητα, στοιχεία που είχε η ομάδα στο ματς με την ΑΕΚ είναι απαραίτητα για επίτευξη του στόχου. Η βδομάδα τώρα αρχίζει και μαζί η σκληρή δουλειά. Αυτό το ντέρμπι πρέπει να κερδισθεί. Το θέλει η ομάδα, το θέλει ο κόσμος.

Autoremarketing

Bet on Alfa