ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού...

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού…

Το καμπανάκι κτύπησε στον αγώνα με τον Ερμή…

Bet on Alfa

Την προηγούμενη αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε μία πολύ αγχωτική νίκη στην εκπνοή του αγώνα με μία μέτρια εμφάνιση. Το πάθημα δεν έγινε μάθημα. Τα λάθη που υπέπεσε η ομάδα, δεν διορθώθηκαν και μάλλον διογκώθηκαν στον χθεσινό αγώνα με την Πάφο. Πληρώσαμε το γεγονός ότι μέσα σε αυτή τη βδομάδα που πέρασε δεν παραδειγματιστήκαμε από την εικόνα που παρουσιάσαμε κόντρα στον Ερμή.

Δεν θέλουμε να σταθούμε στα επιμέρους σφάλματα τακτικής που υπέπεσε η ομάδα ψες. Θα καταπιαστούμε από την δήλωση του Μιλόγεβιτς όμως: “οι παίκτες πίστευαν πως την νίκη θα την έπαιρναν οι φανέλες από μόνες τους”. Η απόδοση της ομάδας χθες ήταν τραγική. Δεν υπήρχε θέληση, πάθος και συγκέντρωση. Πολλοί παίκτες κλειδιά άφησαν τον καλό τους εαυτό εκτός γηπέδου και έκαναν απανωτά λάθη. Με τον αντιεπαγγελματισμό που έδειξαν, πλήγωσαν τον Πράσινο Λαό ο οποίος έτρεξε να γεμίσει την κερκίδα του Παφιακού για να είναι στο πλευρό της ομάδας. Δεν ανεχόμαστε από κανέναν να φοράει το τριφύλλι στο στήθος και να μην καταθέτει ψυχή στο γήπεδο.  

Ο Μιλόγεβιτς έχει και αυτός τις δικές του ευθύνες για το ματς εχτές. Σίγουρα είναι ανθρώπινο να κάνει και αυτός κάποια λάθη. Οφείλουμε να τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις καθώς επιτελεί πολυδιάστατο έργο στην ομάδα. Είμαστε σίγουροι πως μετά τα χθεσινά και ο ίδιος θα ενσκήψει πάνω στην ρίζα του προβλήματος διορθώνοντας πολλά.

Η ομάδα μπήκε από χθες σε ένα πολύ δύσκολο 20ήμερο αγώνων με 2 ντέρμπι και μία πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου να εκκρεμούν. Εμείς παρ’ όλη την απογοήτευση μας πρέπει να καταπιούμε τον πόνο μας  και να σταθούμε στο πλευρό της ομάδας μας ψυχικά και σωματικά. Οι παίκτες οφείλουν επίσης αυτού του Λαού, να του χαρίσουν μεγάλες νίκες και εξαιρετικές εμφανίσεις στους εναπομείναντες αγώνες. Η ομάδα μας μπορεί να κτυπήσει όλα τα παιχνίδια φτάνει να δείξει την απαραίτητη σοβαρότητα και συγκέντρωση.

Autoremarketing

Bet on Alfa