ΑρχικήΔΗΜΟΦΙΛΗΤο δούλεψε, το εφαρμόζει

Το δούλεψε, το εφαρμόζει

Στο φιλικό με τον Ερμή, που αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε για το πρώτο επίσημο ματς που είναι την προσεχή Πέμπτη με την Μπούντουτσνοστ, ο Κώστας Καϊάφας ξάφνιασε εφαρμόζοντας σύστημα 3-5-2. Ήταν κάτι που δεν αναμενόταν, όμως ο τεχνικός της Ομόνοιας το δούλεψε αρκετά στις προπονήσεις και σε καμιά περίπτωση δεν μπλόφαρε.

Bet on Alfa

Με αυτό τον τρόπο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του στο προσεχές εκτός έδρας ματς. Άλλωστε, το εφάρμοσε σ’ όλο το 90λεπτο, όποιοι ποδοσφαιριστές κι αν ήταν στον αγωνιστικό χώρο. Ο προπονητής μας, όπως πληροφορούμαστε, δούλεψε αρκετά στις προπονήσεις το συγκεκριμένο σύστημα και αναμένει πως οι ποδοσφαιριστές του θα το εφαρμόσουν στον απόλυτο βαθμό.

Οι ένδεκα που θα αρχίσουν το ματς με την ομάδα του Μαυροβουνίου αναμένεται να είναι οι ίδιοι που πήραν φανέλα βασικού στο φιλικό με τον Ερμή. Δηλαδή, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μορέιρα. Την τριάδα στην άμυνα θα αποτελούν οι Σερζίνιο ως κεντρικός αμυντικός και θα πλαισιώνεται, δεξιά από τον Κυριάκου και αριστερά από τον Σκαραμοτσίνο. Ο Ρούβιο θα καλύψει όλη την δεξιά πλευρά, σε ρόλο μπακ – χαφ και αντίστοιχα, στην αριστερή πλευρά, ο Ράμος. Σε ρόλο ανασταλτικών μέσων θα είναι οι Οικονομίδης και Ρόδρι, με τονμ Φυλακτού που έκανε εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο με τον Ερμή να διεκδικεί θέση, ενώ ο Γκριγκαλασβίλι θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου. Στην επίθεση θα πάρουν θέση οι Αλίπιο και Γκαρθία, δυο ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Ο πρώτος ευέλικτος και με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και ο δεύτερος θα προτάξει τη δύναμη και το ύψος, γεμίζοντας την αντίπαλη περιοχή, αλλά ανοίγοντας διαδρόμους στον Αλίπιο και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Αυτό, λοιπόν, θα είναι το σκηνικό όσονα φορά στην ενδεκάδα της Ομόνοιας, στο στάδιο «Γκράτσκι» της πόλης Νίκσιτς, το απόγευμα της Πέμπτης (18:30).

Autoremarketing

Bet on Alfa