ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο κίνητρο για την Ομόνοια

Το κίνητρο για την Ομόνοια

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας επέστρεψαν σήμερα το πρωί στο «Ηλίας Πούλλος», φουλάροντας για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι με τη Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο «Αμμόχωστος», τη Δευτέρα στις 19:00.

Bet on Alfa

Ο Αναστασίου υπολογίζει, πλέον, και τους Κατελάρη, Ζίβετς, Λόρα και Εντρένα, όχι όμως και τους Χριστοφή, Τζιωνή και Πρτσε. Σαφώς με αυξημένες επιλογές, λοιπόν, θα πάει η Ομόνοια στο ματς με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα και θα στοχεύει μόνο στη νίκη, που θα της επιτρέψει να ξεπεράσει την αντίπαλό της στη βαθμολογία. Είναι ίσως και το μοναδικό κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, ο Ελλαδίτης τεχνικός ενδέχεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους νεαρούς. Μετά τους Τζιωνή και Χαραλάμπους, που έκανε ντεμπούτο απέναντι στον Απόλλωνα και ίσως πάρει φανέλα βασικού τη Δευτέρα, αναμένεται και κάποιοι άλλοι νεαροί στα εναπομείναντα ματς να πάρουν την ευκαιρία τους.

Η Ομόνοια στην προηγούμενη παρουσία της στο «Αμμόχωστος», με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, δέχθηκε την ήττα (0-1). Γι’ αυτό και τη Δευτέρα θα θελήσει να είναι αλλιώς, φεύγοντας αυτή τη φορά με το τρίποντο από την έδρα της αντιπάλου της.

Autoremarketing

Bet on Alfa