ΑρχικήDaily NewsΤο καρέ, η πρεμιέρα και ο Σέρινταν

Το καρέ, η πρεμιέρα και ο Σέρινταν

Η νίκη αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο για την Ομόνοια και στο σημερινό ματς με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ (16:00). Το «τριφύλλι» με επιτυχία θα ανέβει στους 46 βαθμούς και στην 4η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας στην πέμπτη τον Απόλλωνα. Θα είναι η δεύτερη φορά στην τρέχουσα σεζόν που η Ομόνοια θα φιγουράρει στην 4η θέση.

Bet on Alfa

 Η προηγούμενη φορά ήταν την 20ης αγωνιστική, μετά τη νίκη της επί του Ερμή. Τότε είχε δημιουργήσει ένα αήττητο σερί επτά αγώνων. Τώρα, θέλει να φθάσει στην τρίτη διαδοχική επιτυχία της, ισοφαρίζοντας το φετινό σερί νικών. Ήταν από την 14η έως την 16η αγωνιστική, όταν είχε νικήσει Νέα Σαλαμίνα, Εθνικό και Δόξα.

Σε περίπτωση που η Ομόνοια φθάσει στο τρίποντο και την 4η θέση, θα αρχίσει την προσπάθειά της στα πλέι οφ από το ΓΣΠ, φιλοξενώντας την Ανόρθωση. Ένα παιχνίδι που εκτός απροόπτου θα γίνει την Κυριακή. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί απόψε. 

Σε αντίθετη περίπτωση, θα διατηρηθεί στην πέμπτη θέση και θα κληθεί να ταξιδέψει στο ΓΣΖ για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, στην πρώτη αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Ο Κίλιαν Σέρινταν αναμένεται να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής και σήμερα, αφού απουσιάζει ο τραυματίας Σκέμπρι. Ο Ιρλανδός επιθετικός με το γκολ που πέτυχε κόντρα στο Παραλίμνι έφθασε τα 10, ένα πίσω από τον Μαλτέζο. 

Ο Σέρινταν, λοιπόν, θα έχει έξτρα κίνητρο να σκοράρει και να φθάσει τον Σκέμπρι στον πίνακα των σκόρερ της Ομόνοιας και γιατί όχι αν πετύχει παραπάνω από ένα να βρεθεί στην πρωτοπορία. Ο συναγωνισμός (και στο σκοράρισμα) είναι κάτι που λειτουργεί υπέρ της ομάδας. 

Εμπρός, λοιπόν, για τη νίκη.  

Autoremarketing

Bet on Alfa