ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο Μακάρειο, η ληγμένη άδεια λειτουργίας και ο ρόλος...

Το Μακάρειο, η ληγμένη άδεια λειτουργίας και ο ρόλος της αρχής αδειοδότησης σταδίων

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το θέμα του Μακαρειου Σταδίου θα πάρει τεράστιες διαστάσεις σε περίπτωση που αδειοδοτηθεί για να διεξάγονται αγώνες εκεί τη νεα χρονιά χωρίς να γίνουν τα έργα που απαιτούνται για να είναι ασφαλές για τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές.

Bet on Alfa

Η έκθεση της αστυνομίας όσων αφορά τις ελλείψεις του συγκεκριμένου σταδίου σε θέματα ασφαλείας είναι καταπέλτης και σε συνδυασμό με το νόμο που ισχύει για τη βία στα γήπεδα, αν το συγκεκριμένο στάδιο λειτουργήσει ως έχει, τότε θα μιλάμε για μέγα σκάνδαλο. Πέραν τούτου όμως θα τεθούν και χιλιάδες ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο.

Η άδεια λειτουργίας του Μακαρειου Σταδίου έληξε στις 30 Ιούνιου και πλέον όλα εξαρτώνται από την αρχη αδειοδότησης των σταδίων αν θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα ζητήσει να γίνουν ΟΛΑ τα έργα που απαιτεί η Αστυνομία και ο νόμος για να λειτουργεί το συγκεκριμένο στάδιο, ή αν θα κλείσει τα μάτια!

Να ξέρουν οι αρμόδιοι ότι εμείς θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και δεν πρόκειται να αφήσουμε να πέσει στα μαλακά η όποια παρανομία γίνει…

 

Autoremarketing

Bet on Alfa