ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤο νέο λουκ της Ομόνοιας

Το νέο λουκ της Ομόνοιας

Πλησιάζει το πρώτο επίσημο ματς της Ομόνοιας. Η ομάδα μας σε οκτώ μέρες θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Μπούντουτσνοστ ή Φολγκόρε. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι η ομάδα του Μαυροβουνίου. Ο αντίπαλος θα γίνει γνωστός αύριο βράδυ.

Bet on Alfa

Για την Ομόνοια υπολείπεται άλλη μια μετεγγραφή (κεντρικού αμυντικού) για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Από τη στιγμή που διατηρήθηκε στην ομάδα ο Ασίς, αναμένεται ότι ένας άλλος ποδοσφαιριστής από τη μεσαία γραμμή θα αποτελέσει παρελθόν. Αυτό αναμένεται να γίνει μετά τους αγώνες για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Από την ομάδα μας αποχώρησαν 13 ποδοσφαιριστές, ενώ αποκτήθηκαν 16. Υπάρχει ισορροπία στις προσθαφαιρέσεις σε όλες τις γραμμές, εκτός από τη μεσαία, όπου διατηρήθηκαν οι περισσσότεροι ποδοσφαιριστές. Αντιθέτως, στην άμυνα έφυγαν πέντε, αποκτήθηκαν τέσσερις και αναμένεται άλλη μια προσθήκη. Στην επίθεση αποχώρησαν πέντε, αποκτήθηκε αντίστοιχος αριθμός, το ίδιο και στη θέση του τερματοφύλακα, έφυγαν δύο ήρθαν άλλοι δύο.

Το ήρθαν – έφυγαν για την ομάδα μας:

Τερματοφύλακες:
ΗΡΘΑΝ: Γιωργαλλίδης, Παναγή.
ΕΦΥΓΑΝ: Μπρουκς, Χατζηφραγκίσκου.

Αμυντικοί:
ΗΡΘΑΝ: Λιοπιανίτζε, Κακουμπάβα, Στεπάνοφ, Μουλαζίμης.
ΕΦΥΓΑΝ: Αλαμπί, Χοσέ, Σερφά, Αντράδε, Ατάντα.

Μέσοι:
ΗΡΘΑΝ: Φυλακτού, Οικονομίδης, Σαμμούτης, Ρόδρι, Γκριγκαλασβίλι.
ΕΦΥΓΑΝ: Φερνάντες.

Επιθετικοί:
ΗΡΘΑΝ: Γκαρθία, Ποτέ, Ράμος, Δημητρίου, Φοφανά.
ΕΦΥΓΑΝ: Σκέμπρι, Εφραίμ, Τέιλορ, Πλατινί, Χατζηβασίλης.

Autoremarketing

Bet on Alfa