ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό....

Το πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό….

H OMONOIA δέχθηκε την ήττα πριν από λίγο από το Αποέλ με 0-2 σε ένα παιχνίδι που δεν δικαιούτω σε καμιά περίπτωση να χάσει.

Bet on Alfa

Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο  δεν έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε κανένα σημείο.Προσπάθησε να περιoρίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα ατού του Αποελ με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να είναι ακίνδυνοι.

ευκαιρία για το Αποελ ήταν μια κεφαλιά του Ποτέ που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Χριστοδούλου. Επιθετικά η ομάδα μας έχασε στις αρχές του ημιχρόνου μια ξεκάθαρη ευκαιρία όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Βύντα πήδηξε εντελώς μόνος όμως για χιλιοστά δεν βρήκε την μπάλα για αν την στείλει στον στόχο.

Κάτι που ξεχώρισε στα πρώτα 45 λεπτά ήταν το σκηρό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Αποελ που δυστυχώς πέρασε ατιμώρητο από τον διαιτητή της αναμέτρησης Τιμόθεο Χριστοφή.

Στο δεύτερο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειχνε να μην πατά καλά. Κυρίως οτ πρόβλημα ήταν στο άξονα, όπου ο  Μαδούρα έδειχνε κουρασμένος ενώ ο Μπρέεβελντ ήταν άφαντος. Αποτέλεσμα αυτού το Αποελ να πιέσει και να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της ομάδας. Σε μια εκτέλεση κόρνερ μάλιστα ήρθε και το γκολ όταν ο Σόουζα πήδηξε πιο ψηλά από όλους και άνοιξε το σκορ.

Ο Ιβάϊλο Πέτεφ αντέδρασε αμέσως ρίχνοντας στο παιχνίδι τον Κανού στην θέση του Μαδούρο. Από εκείνο το σημείο και μετά μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ. Για τριάντα λεπτά πιέσε το Αποελ, έχασε τεράστιες ευκαιρίες, δικαιούτω πέναλτι,όμως η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι.

Αντί αυτού το Αποελ ήταν αυτό που πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 92′ όταν σε μια αντεπίθεση ο Ντελατόρε βρέθηκε μόνος στην περιοχή και έγραψε το τελικός 0-2.

Αν είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε από τον σημερινό αγώνα είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έστω και λαβωμένη όχι μόνο ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά υπήρχαν διαστήμα ειδικά μετά που το Αποελ προηγήθηκε το έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι.

Δυστυχώς σε ακόμα ένα αιώνιο ντέρμπι η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι σε αντίθεση με τον αντίπαλο που χωρίς να δημιουργήσει τίποτα το ιδιαίτερο επιθετικά κατέφερε να πετύχει δύο γκολ. Κάθε ήττα πονάει, ειδικά όταν αυτή έρχεται από το Αποελ. Όμως θα πρέπει σε αυτή την κατάμαυρη χρονιά σε αυτά τα παιχνίδια να κρατήσουμε το θετικά στοιχεία. Και οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σήμερα έβγαλαν πάθος και θέληση. Και οι 14 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έδειξαν ότι ήθελαν τη νίκη.  Δυστυχώς όμως αυτή δεν ήρθε και πλέον πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ στο Τσίρειο.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Χριστοδούλου, Τζαΐλσον, Καντέ (78′ Κατελάρης), Γουίλιαμ, Βύντρα, Εκίθα, Μαδούρο (65′ Κανού), Μπρέβελντ, Τζαρσίνιο, Κιπιάνι (84′ Κατσαντώνης), Ντάρμπισαϊρ

ΑΠΟΕΛ: Πέρεθ, Ενσούε, Μερκής, Καρλάο, Πολιάκοφ, Μοράις, Σόουζα, Εμπεσίλιο (91′ Φαρίας), Ζαχίντ, Σαλάι (77′ Ντελατόρε), Ποτέ (84′ Ορ)

Autoremarketing

Bet on Alfa