ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο Παφιακό θα ορίσει την ενδεκάδα στα ντέρμπι!

Το Παφιακό θα ορίσει την ενδεκάδα στα ντέρμπι!

Η ομάδα μας την Κυριακή πάει στο Παφιακό με μοναδικό στόχο το τρίποντο κόντρα στην Πάφο FC.

Bet on Alfa

Ένα τρίποντο που πέραν από την διατήρηση στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μας δίνει δυναμική ενόψει των ντέρμπι που έπονται με Άεκ και Αποέλ…

Το παιχνίδι κρύβει παγίδες που πρέπει να αποφύγουμε. Τέσσερις παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκονται στο όριο καρτών και με πιθανή κίτρινη δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο επόμενο παιχνίδι με Άεκ…

Νούνο Ασίς, Κίλλιαν Σιέρινταν, Κριστοβάο Ράμος, Καρίμ Χαφέζ…

Όλοι είναι παίκτες που το πιο πιθανόν θα θέλει ο Μιλόγεβιτς να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με Άεκ. Πολύ πρόσφατο είναι και το ματς με την Δόξα όπου 4 από τους 5 παίκτες που ήταν στο όριο δέχθηκαν κίτρινη και δεν είχαν δικαίωμα στον αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση κάνοντας πολύ δύσκολο το έργο του προπονητή.

Με δεδομένο ότι υπό κάθε διαιτησία οι παίκτες μας με μεγάλη ευκολία κιτρινίζονται θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα ο αγώνας της Κυριακής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να πάρει μία επαγγελματική νίκη και να ελέγχει σε κάθε σημείο το παιχνίδι. Δεν μας παίρνει να κυνηγήσουμε το γκολ μέχρι το τέλος πάλι, αλλά ούτε να επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες διότι υπό αυτές τις συνθήκες όλοι οι παίκτες θα είναι επιρρεπείς σε λάθη και φάουλ που μπορούν να μας φορτώσουν κάρτες. Επιπρόσθετα παίκτες που με μία κάρτα θα βρεθούν στο όριο, τότε μπορεί να κινδυνεύουν να μην έχουν δικαίωμα την μεθεπόμενη αγωνιστική με το Αποέλ.

Το θετικό αυτή την φορά είναι πως στην διάθεση του ο προπονητής έχει και τα τέσσερα νέα αποκτήματα  όπου σε κάθε περίπτωση αποτελούν και αυτά επιλογή.

Autoremarketing

Bet on Alfa