ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο πιθανό σχήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Το πιθανό σχήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Άλλη μια δύσκολη αποστολή για την Ομόνοια, που φιλοξενεί τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ και θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες, μετά την ισοπαλία με τον Αποέλ και την ήττα από την ΑΕΚ. Στόχος της ομάδας, να φθάσει και πάλι σε καλή απόδοση αλλά αυτή τη φορά να είναι αποτελεσματική και να αποφύγει παιδικά λάθη που στοίχισαν στην τρέχουσα σεζόν.

Bet on Alfa

Ο Αναστασίου, που δεν έχει διαθέσιμους τους Χριστοφή, Τζιωνή, Λόρα, Κατελάρη και Πρτσε αλλά έχει μετά από πολύ καιρό τον Ζίβετς και τον Εντρένα, αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα. Τουλάχιστον αυτές είναι οι ενδείξεις.

Η Ομόνοια, λοιπόν, αναμένεται να παρουσιαστεί μ’ ένα σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Παναγή ενδέχεται να επανέλθει κάτω από τα δοκάρια, χωρίς να αποκλείεται η διατήρηση του Μεχίας. Στην άμυνα, δεξιά ο Μότα και αριστερά ο Μανρίκε. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Βύντρα και Κούσουλος. Δεν αλλάζει κάτι δηλαδή στην άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή, οι Σοάρες και Γκόμεθ ως ανασταλτικοί και πιο μπροστά θα κινείται ένας εκ των Ατζαγκούν ή Μόντες. «Παίζει» και το σενάριο να καλύψει τη θέση ο Κολοβός.

Στην επίθεση, στα άκρα οι Μαυρίας και Κολοβός. Εάν ο τελευταίος παίξει ως επιτελικός μέσος, τότε αριστερά θα κινείται ένας εκ των Ατζαγκούν ή Μόντες. Στην κορυφή πιθανό να επιστρέψει, επιτέλους, ο Ντάρμπισαϊρ. Αλλιώς θα διατηρηθεί ο Ραμίρες.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa