ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο πιο περίπλοκο "πέιραμα" σήμερα...

Το πιο περίπλοκο “πέιραμα” σήμερα…

Η ομάδα μας σήμερα καλείται να διαχειριστεί το σκορ του πρώτου αγώνα κόντρα στην Πάφο και να πάρει την πρόκριση μέσα στο Παφιακό με δεύτερη νίκη.

Bet on Alfa

Ο Μιλόγεβιτς έχει να λύσει τον πιο δύσκολο γρίφο σήμερα καθώς οι απουσίες είναι πάρα πολλές σε σημείο που υπάρχουν θέσεις κλειδιά στην ενδεκάδα χωρίς αντικαταστάτη όπως είναι η θέση του στράικερ.

7 απουσίες λοιπόν προκαλούν πονοκέφαλο. Συγκεκριμένα από την σημερινή αποστολή θα λείπουν οι Σκέμπρι, Ρούνιε, Χριστοφή, Μαργκάσα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού καθώς επίσης και οι Καρλίτος, Ρουσιάς και Σιέρινταν που κρίθηκαν σκόπιμο να μείνουν στην Λευκωσία ώστε να προσθέσουν επιπλέον προπόνηση στα πόδια τους.

Κάσμι, Κιρμ, Όρσουλιτς, Μπεμπέ, Οικονομίδης, Εζέ φλερτάρουν θέση στην 11άδα… 

Ο Γιωργαλλίδης αναμένεται και πάλι να πάρει θέση στην εστία. Σκέψεις από τον Μιλόγεβιτς γίνονται  για την χρησιμοποίηση Παναγιώτου και Δημητρίου ούτως ώστε να πάρουν λεπτά συμμετοχής. Στην μεσαία γραμμή θέση παίρνει Οικονομίδης και Μπεμπέ. Από εκεί και πέρα θα εξαρτηθεί η χρήση του Κασμί. Στην επιθετική γραμμή, μετά από αρκετό καιρό αναμένεται να δούμε τον Κιρμ στο ένα άκρο. Απέναντι πολλές πιθανότητες θα έχει ο Εζέ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης κατά πάσα πιθανότητα θα αποκτήσει ρόλο φορ ο Μπαντιμπαγκά. Υπάρχει και ένα σενάριο που θέλει τον Εζέ στην θέση φορ όμως σε λίγες ώρες θα ξέρουμε σίγουρα…

Autoremarketing

Bet on Alfa