ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΤο πρώτο βήμα για να διατηρήσει τα σκήπτρα!

Το πρώτο βήμα για να διατηρήσει τα σκήπτρα!

Στη γιορτή του κυπριακού βόλεϊ δεν θα μπορούσε να απέχει η Ομόνοια. Το φάϊναλ – φορ του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών αρχίζει σήμερα στο στάδιο «Ελευθερία» και ολοκληρώνεται αύριο. Σήμερα θα γίνουν οι δυο ημιτελικοί. Στις 17:30 θα αρχίσει ο αγώνας Green Air Παφιακός – Αναγέννηση Δερύνειας και στις 20:30 το «αιώνιο» ντέρμπι Ομόνοια – Αποέλ.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια παρουσιάζεται αποφασισμένη να κερδίσει για τρίτη φορά φέτος τον «αιώνιο» αντίπαλό της και να δηλώσει παρούσα στον αυριανό τελικό για να διεκδικήσει το τρόπαιο, διατηρώντας τα σκήπτρα. Πέρσι είχε κερδίσει στον τελικό τον σημερινό αντίπαλό της με 3-1 σετ. Η Ομόνοια διεκδικεί το έκτο κύπελλο της ιστορίας της.

Η ομάδα του Σάββα Σάββα είναι καλύτερη και καλείται με σύμμαχο και τον κόσμο της, που επιβάλλεται να δηλώσει μαζικά «παρών», να φθάσει σε άλλη μια επιτυχία, διατηρώντας και το φετινό αήττητό της. Απόψε θα πρέπει να γίνει το πρώτο βήμα και αύριο να κυνηγήσει την κούπα. Εισιτήρια θα υπάρχουν στα ταμεία του σταδίου. Οι δύο ημιτελικοί θα μεταδοθούν από τη Cytavision. O τελικός θα διεξαχθεί αύριο στις 19:00.

Autoremarketing

Bet on Alfa