ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο πρώτο βήμα: Με τόλμη και αποφασιστηκότητα

Το πρώτο βήμα: Με τόλμη και αποφασιστηκότητα

Πρεμιέρα, Μακάρειο, νέα ομάδα, νέος προπονητής, Καραβίδας, Βασιλάκης, παράγκα… Πολλοί οι άγνωστοι παράγοντες για την χτεσινή αναμέτρηση με την Δόξα.

Bet on Alfa

Μετά από κάθε αποτέλεσμα το πρώτο πράγμα που μπορείς να σκεφτείς είναι αν αυτό θα σε ικανοποιούσε πριν την έναρξη του… ένα 2-0 με την Δόξα στο Μακάρειο δεν το λες και κακό για πρεμιέρα. Κάθε άλλο…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ του Α’ ημιχρόνου αρεσε. Είχε συνοχή, οργάνωση, αλληλοκαλήψεις καλή αμυντική λειτουργεια και προσπάθησε νε επιτεθεί με ορθολογικό τρόπο. Ο Ουζόχο και οι 4 στην άμυνα έδειξαν να προσαρμόζονται στα δεδομένα του αγώνα και δεν συνάντησαν αρκετές δυσκολίες.

Το γκολ του Ματ στο 25′ ήρθε σαν φυσιολογική εξέλιξη και γενικά το ημίχρονο έκλεισε με θετικό πρόσιμο…

Στο 2ο μισο αγχωθήκαμε. Παρά το γεγονός ότι βάλαμε και δεύτερο γκολ σχετικά νωρίς. Χάναμε εύκολα την μπάλα στον άξονα, ο Ορτέγα κουράστηκε, χάσαμε την συνοχη μας, δώσαμε χώρο στην Δόξα και αυτή μας απείλησε…Σαφώς και ο Μπεργκ θα μπορούσε να βοηθήσει λίγο πιο έγκαιρα την ομάδα αφού η αλλαγή του Ορτέγα “φώναζε” από νωρίτερα.

Ισως ένας χαφ να ήταν πιο χρήσιμος από τον Μικου στην 1η αλλαγή…

Ο Μπεργκ όμως έχει την δική του λογική. Αυτή που λέει ότι ένα τρίτο γκολ θα σκότωνε το παιχνίδι. Ίδιαίτερα όταν η άμυνα του αντιπάλου “ανοίγει”… Το τρίτο γκολ δεν ήρθε, κυρίως λόγο της λανθασμένης τελικής πάσας.. Αλλά ήρθε η νίκη και οι 3 βαθμοί. Το ζητούμενο δηλαδή πριν την έναρξη του αγώνα.

Το πρώτο βήμα έγινε λοιπόν. Και χτίζοντας στα θετικά και βελτιώνοντας τα αρνητικά βλεπουμε το επόμενο παιχνίδι. Στόχος ακόμα μια νίκη ακόμα 3 βαθμοί…

Θέλουμε πολλή δουλειά για να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Το σημαντικό είναι να διατηρήσουμε τις ιδανικές συνθηκες που θα επιτρέψουν στην ομάδα να διαβεί αυτό το δύσκολο μονοπάτι.

Autoremarketing

Bet on Alfa