ΑρχικήDaily NewsΤο σήκωσε η Μπάρτσα!

Το σήκωσε η Μπάρτσα!

Τον 24ο τίτλο στην ιστορία της κατέκτησε ψες και θα πανηγυρίσει σήμερα η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Λουις Ενρίκε, κέρδισε με 3-0 την Γρανάδα, σε εκτός έδρας παιχνίδι και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ισπανίας για  24η φορά στην ιστορία της.

Bet on Alfa

Με πρωταγωνιστή (ξανά) τον Λουίς Σοάρες που πέτυχε χατ-τρικ, οι ‘μπλαουγκράνα’ δεν άφησαν κανένα περιθώριο ούτε στην Γρανάδα (στο γήπεδο), αλλά περισσότερο στην Ρεάλ που ευελπισούμε σε ένα θαύμα.

Πρωταθλήτρια λοιπόν η Μπαρτσελόνα, που παρά την μέτρια χρονιά του Μέσσι (με τραυματισμούς αλλά και πτώση στην απόδοση του) είδε τον Σοάρες να πετυχαίνει 40 γκολ και να αποτελεί τον μεγάλο πιστολέρο μπροστά στα αντίπαλα δίκτυα. Ο Ουραγουανός πήρε και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ με το ρεκόρ τερμάτων που πέτυχε. Παρά την μεγάλη του επιτυχία, ο Σουάρες, αφιέρωσε το προσωπικό του επίτευγμα στους συμποδοσφαιριστές του, λέγοντας χαρακτηριστικά ‘τις περισσότερες φορές, έστελλα απλά την μπάλα στα δίκτυα!’.

Η Μπαρτσελόνα, απέδειξε ακόμα μια φορά ότι αποτελεί την κορυφαία ποδοσφαιρική ομάδα στο πρώτο 1/5 του 21ου αιώνα. Και ο Λουίς Ενρίκε, συνέχισε την πορεία του Πεπ Γκουαρτιόλα και των μακαριστών Κρόιφ και Τίτο Βιλανόβα!

Autoremarketing

Bet on Alfa