ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο στοιχηματικά προγνωστικά της ημέρας από το ΟΜΟΝΟΙΑ24!

Το στοιχηματικά προγνωστικά της ημέρας από το ΟΜΟΝΟΙΑ24!

Καλημέρα φιλοι αναγνώστες.

Bet on Alfa

Η σελίδα μας καθημερινά θα κάνει τη δική της ανάλυση για τα ματς της ημέρας του Μουντιάλ 2018 δίνοντας προγνωστικά και αν θέλετε μας ακολουθείτε στοιχηματικά!

Αίγυπτος – Ουρουγουάη 15:00

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό της Αιγύπτου κόντρα στην Ουρουγουάη. Σαφώς η Αίγυπτος είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες της Αφρικανικής Ηπείρου όμως η Ουρουγουάη είναι το ακλόνητο φαβορί, όχι μόνο για νίκη σήμερα αλλά και για να τερματίσει πρώτη στον Α’ Όμιλου του Μουντιάλ. Η Αίγυπτος ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα εφόσον τελικά καταφέρει να συμμετέχει το αστέρι της Μοχάμεντ Σάλαχ. Η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη μέχρι τελευταία στιγμή, όπως διαβεβαίωσε και ο Έλληνας γυμναστής της Εθνικής ομάδας της Αιγύπτου. Ο ίδιος επίσης ανέφερε πως ο Σάλαχ είναι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του και σίγουρα αν αγωνιστεί σήμερα δεν θα πιάσει 100% απόδοσης. Αυτό δίνει σαφές προβάδισμα στην Ουρουγουάη, η οποία σίγουρα δεν θέλει να ρισκάρει ούτε ένα βαθμό ειδικά μετά την χθεσινή πεντάρα της Ρωσίας.

Η τιμή του διπλού 1,55 δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, έτσι θα προτιμήσουμε σε αυτό το παιχνίδι να βάλουμε τον Λούις Σοάρες να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή με τιμή περίπου 2,10.

 

Μαρόκο – Ιράν 18:00

Επιστρέφει στο Μουντιάλ μετά από 20 χρόνια το Μαρόκο. Αυτό είναι τεράστια επιτυχία από μόνο του όμως ατύχησε να πέσει σε όμιλο με Πορτογαλία και Ισπανία. Από την άλλη το Ιράν παίζει για δεύτερη φορά συνεχόμενη σε Μουντιάλ γεγονός που επίσης αποτελεί επιτυχία. Το Μαρόκο έχει πιο ποιοτικούς παίκτες από το Ιράν καθώς και μόλις μία απώλεια για σήμερα εν αντιθέση με Ιράν που μετρά 2 απουσίες βασικών παικτών και 3 αμφίβολους.

Δύο πιθανά σημεία για στοίχημα είναι είτε το αποτέλεσμα ημιχρόνου Χ  σε τιμή περίπου 1,80, είτε το απλό win του Μαρόκου σε τιμή περίπου 2,20

 

Πορτογαλία – Ισπανία 21:00

Ντέρμπι επιφυλάσσει για το τέλος η δεύτερη ημέρα του μουντιάλ. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία αντιμετωπίζει την μεγάλη Ισπανία. Ένα ντέρμπι που ίσως η έκβαση του καθοριστεί “από τον πάγκο”. Η Ισπανία μέχρι πριν δύο 24ωρα θα ήταν το απόλυτο φαβορί. Αυτά όμως που ακολούθησαν με την ξαφνική και όχι άδικη απόλυση Λοπεντέκι και την πρόσληψη του Ιέρο σίγουρα έχουν φέρει τεράστια αναστάτωση στην Ισπανική αποστολή. Οι χθεσινές δηλώσεις Ράμος πως το κλίμα στα αποδυτήρια είναι λες και είσαι σε γραφείο τελετών, τα λένε όλα. Μεγάλο στοίχημα αλλά και ρίσκο για τον Ιέρο ο σημερινός πρώτος αγώνας που έτυχε να είναι και ντέρμπι. Ρίσκο όμως και στοιχηματικά καθώς από την απέναντι πλευρά ο Φερνάντο Σάντος είναι απόλυτος  μαέστρος της Πορτογαλίας.

Ως εκ τούτου θα αρκεστούμε στο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες με τιμή περίπου 2,00

Autoremarketing

Bet on Alfa