ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο «10» θέλει να είναι πολύ καλό!

Το «10» θέλει να είναι πολύ καλό!

Ως στόχο την απόκτηση 2-3 παικτών που θα κάνουν τη διαφορά, θα είναι έμπειροι, θα προέρχονται από προηγμένα πρωταθλήματα, θα έχουν παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις και θα αποτελούν προσωπικότητες στην ομάδα, έθεσε ο Άνχελ Γκόμεθ. Ο τεχνικός διευθυντής το παλεύει για κάποιες περιπτώσεις, γι’ αυτό και παρατηρείται μια σχετική καθυστέρηση στην υλοποίηση μετεγγραφών.

Bet on Alfa

Γνωρίζει και ο ίδιος πως, δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να πείσεις τέτοιας εμβέλειας ποδοσφαιριστές να έλθουν στην Κύπρο και πόσο μάλλον σε μια ομάδα που δεν θα αγωνιστεί στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, έστω κι αν θα τους ικανοποιήσει οικονομικά.

Τις επόμενες μέρες και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις, ενώ είναι και κάποιες περιπτώσεις που θα κλείσουν στην πορεία. Ο Γκόμεθ καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για να κλείσει ένα «δεκάρι» που θα κάνει τη διαφορά.

Προσέγγισε 2-3 καλές περιπτώσεις, τους κατέθεσε πρόταση και αναμένει την απάντησή τους. Παράλληλα προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους πείσει για το δικό του πρότζεκτ και την προοπτική που έχει η Ομόνοια. Σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, όμως αισιοδοξεί πως θα πάρει καταφατική απάντηση από ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει και τον «κράχτη».

Autoremarketing

Bet on Alfa