ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤρίποντο με πλουραλισμό και παραγωγικότητα

Τρίποντο με πλουραλισμό και παραγωγικότητα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα έφτασε σε άλλη μία νίκη με σχετική ευκολία μάλιστα. Πέτυχε 5 γκολ με τον Ματ Ντάρμπισιρ να φτάνει στο πρώτο χατ τρικ του για φέτος.

Bet on Alfa

Με σχηματισμό 4-4-2 παρέταξε την ομάδα ο Ιβάιλο Πέτεφ στο σημερινό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Κάτω από τα δοκάρια παρέταξε τον Μιχαήλοφ, με αμυντική τετράδα τους Καντέ, Τζαιλσον, Βύντρα και Σοάρες. Δίδυμο στα χαφ οι Μαδούρο και Μπρέβελντ. Τα δύο άκρα της επίθεσης κάλυψαν οι Μαρκάσα και Χριστοφή ενώ επιθετικό δίδυμο Ράφα-Ντάρμπισαιρ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε νωρίς νωρίς να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Ντάρμπισαιρ έπειτα από ωραία σέντρα στου Ρενάτο Μαρκάσα. Στο 17′ ο Μαδούρο με μακρινή μπαλιά άνοιξε το γήπεδο στον Χριστοφή ο οποίος με ωραίο σπριντ μπήκε στην περιοχή με τον Άγγλο φορ να καραδοκεί και να διπλασιάζει τα τέρματα των Πρασίνων. Η Σαλαμίνα μείωσε στο σκορ, όμως με νέα όμορφη ενέργεια του Τζίμη στην εκπνοή του ημιχρόνου, δίνοντας ασίστ πάρε βάλε στον Ράφα ο τελευταίος έκανε το 3-1.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αρκετά καλή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αλλαγή του Μαδούρο που είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα και την είσοδο Κιπιάνι. Στο 59 ο Ματ μετά από άλλη μία ασσίστ του Μαργκάσα έκανε το χατ τρικ ενώ στην εκπνοή του αγώνα ο παίκτης αλλαγή Κιπιάνι άνοιξε και αυτός λογαριασμό με τα δίκτυα διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Στα σημαντικά καταγράφεται λοιπόν ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα αλλά και η ευρύτητα την νίκης.

Ο Μαδούρο χάνει το ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθώση καθώς συμπλήρωσε 3 κίτρινες κάρτες.

Autoremarketing

Bet on Alfa