ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤρίτο τεστ, καλύτερος βαθμός ετοιμότητας

Τρίτο τεστ, καλύτερος βαθμός ετοιμότητας

Το τρίτο της φιλικό παιχνίδι στην Πολωνία (και τέταρτο στην περίοδο της προετοιμασίας) δίνει το απόγευμα (18:00) η Ομόνοια. Θα αναμετρηθεί με την Λέχια Γκντανσκ η οποία στην περσινή σεζόν τερμάτισε τρίτη και συμμετέχει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Το γεγονός αυτό, αφού αύριο θα αναμετρηθεί με την Μπρόντμπι, υποδουλώνει πως στο σημερινό φιλικό θα παρουσιαστεί με εφεδρείες και νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Bet on Alfa

Την ίδια ώρα, όμως, αυτοί που θα αγωνιστούν είναι σαφώς πιο έτοιμοι από τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, που βρίσκονται στα μέσα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Ήδη η Λέχια έδωσε και τρεις αγώνες πρωταθλήματος. Αυτό που ενδιαφέρει στη φιλική αναμέτρηση, είναι να δούμε την Ομόνοια να παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο απ’ αυτό που έδειξε στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια. Με μερικές μέρες προετοιμασίας περισσότερες στα πόδια τους, οι πράσινοι θα θελήσουν να βγάλουν τα όσα δουλεύουν στον αγωνιστικό χώρο.

Πιθανότατα να δούμε για πρώτη φορά και τον Φρανσίς Ουζόχο να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Αν και εντάχθηκε στις προπονήσεις της ομάδας μόλις προ δύο ημερών, είναι σε καλή κατάσταση αφού έκανε προπονήσεις με την εθνική Νιγηρίας και ίσως ο Μπεργκ τον εμπιστευθεί για κάποιο χρονικό διάστημα. Όσο για τους Εζρά και Ορτέγα, θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη λίγο αφού μόλις χθες υπέγραψαν συμβόλαιο και σήμερα αρχίσουν προπονήσεις. Ο Ισραηλινός εξτρέμ, πάντως, έκανε προπονήσεις με την Χάποελ Μπερ Σέβα. Το ίδιο και για τον Μποτεάκ, που εντός της ημέρας αναμένεται να βάλει υπογραφή στο συμβόλαιό του.

Autoremarketing

Bet on Alfa