ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤρεις νίκες ακόμα και το σήκωσε (vid)

Τρεις νίκες ακόμα και το σήκωσε (vid)

Χωρίς Ρονάλντο και συνολικά εννιά παίκτες πήγε στην Κάλιαρι η Γιούβε, αλλά πέρασε (0-2) σαν πρωταθλήτρια και θέλει ακόμα εννέα βαθμούς, ώστε να πανηγυρίσει οριστικά το Σκουντέτο.

Bet on Alfa

Ο Μάξι Αλέγκρι έλεγε πριν την επίσκεψη στη Σαρδηνία, ότι θα ήθελε να κάνει τέσσερις σερί νίκες και να σηκώσει όσο νωρίτερα γίνεται την κούπα. Η αποστολή του όμως χωρίς Ρονάλντο και συνολικά εννιά παίκτες για τον αγώνα με την Κάλιαρι, έδειχνε ότι η Γιουβέντους είχε προβλήματα και αλλού το μυαλό της. Τελικά η Γηραιά Κυρία δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία ακόμα και έτσι, ώστε να καθαρίσει εύκολα το 0-2 και να θέλει πλέον μόνο εννέα βαθμούς για ακόμα ένα Σκουντέτο.

Στο 22′, από κόρνερ, ο Μπονούτσι σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους και με κεφαλιά έγραψε το 0-1 στην 250ή συμμετοχή του με τη Γιούβε στη Serie A’, ισοφαρίζοντας το ατομικό ρεκόρ σκοραρίσματός του σε μία χρονιά στο Καμπιονάτο (3 γκολ). Οι Μπινακονέρι διαχειρίστηκαν πολύ σωστά και ψύχραιμα όλο το ματς και το κλείδωσαν με τον Κεν (85′) να πλασάρει εξ επαφής για το δεύτερο δικό του με τη Γιούβε και μάλιστα διαδοχικό. Κάπως έτσι η η Γιούβε παρέμεινε αήττητη εκεί μέσα από το 2009 (13 νίκες, 3 ισοπαλίες) και πάει για τα πιο δύσκολα, καθώς υποδέχεται το Σάββατο τη Μίλαν και την Τετάρτη πάει στο Αμστερνταμ…

Κάλιαρι (Ρολάντο Μαράν): Κράνιο, Σρνα, Τσεπιτέλι, Πζακάνε, Λυκογιάννης, Τσιγκαρίνι, Ιονίτα (68′ Μπίρσα), Ζοάο Πέντρο (76′ Τσέρι), Φαραγκό (76′ Παντοΐν), Μπαρέλα, Παβολέτι

Γιουβέντους (Μάξι Αλέγκρι): Σέζνι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Κάσερες (61′ Μπεντανκούρ), Αλεξ Σάντρο, Ντε Σίλιο, Ματουιντί, Τσαν, Πιάνιτς, Μπερναρντέσκι, Κεν.

Πηγή:gazzetta.gr
Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa