ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤρελαμένος με τον κόσμο ο Μποτεάκ (Δηλώσεις)

Τρελαμένος με τον κόσμο ο Μποτεάκ (Δηλώσεις)

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο Μακάρειο για τον αγώνα με την Δόξα, παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Έρικ Μποτεάκ.

Bet on Alfa

To σχόλιο του για την νίκη αλλά και την δική του εμφάνιση: “Είμαι χαρούμενος. Το πρώτο παιχνίδι έγινε τη μέρα των γενεθλίων μου και σκόραρα! Κερδίσαμε και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ήταν μια μεγάλη περίοδος διακοπών και απόλαυσα την σημερινή μέρα. Μου αρέσει η ομάδα, οι συμπαίκτες μου, ο κόσμος. Είναι μια εξαιρετική μέρα για μένα”

Oι πρώτες του εντυπώσεις στην Ομόνοια: “Ξαφνιάστηκα γιατί δεν ήξερα το πρωτάθλημα. Έχουμε όμως μια καλή ομάδα, καλούς ποδοσφαιριστές. Μπορούμε να παίξουμε καλά. Πρέπει να βρούμε τα πατήματα μας. Είμαστε καινούργιοι όλοι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής… Πρέπει να συνεχίσουμε”

Σήμερα ήταν ένα… away παιχνίδιαλλά είχαμε πολλούς οπαδούς μας στο γήπεδο. Είναι τρελό! Υπέγραψα στην Ομόνοια γι΄αυτό. Όταν με πήρε η Ομόνοια, είπα ότι ξέρω μόνο τον κόσμο. Θα είναι μια μεγάλη εμπειρία. Μου έλειψε αυτή η ατμόσφαιρα”

Οι προσωπικοί του στόχοι: “Θέλω να συνεχίσω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Θέλω να τερματίσουμε στις πρώτες 4 θέσεις γιατί θέλω να παίξω στην Ευρώπη. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να μείνουμε όμως συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα για την ώρα.

ΠΗΓΗ:kerkida.net

Autoremarketing

Bet on Alfa