ΑρχικήDaily NewsΤριανταφυλλόπουλος, Αντράντε ή κάποιος άλλος

Τριανταφυλλόπουλος, Αντράντε ή κάποιος άλλος

Ό,τι η Ομόνοια βρίσκεται κοντά στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού είναι ένας γεγονός. Την ίδια ώρα έχουν εντείνει οι πληροφορίες ότι η ομάδα μας είναι κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για δανεισμό του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλόπουλου για ένα εξάμηνο. Ο 23χρονος αμυντικός δεν υπολογίζεται από τον Στραπατσόνι και συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Παναθηναϊκού με τους ποδοσφαιριστές που είναι προς παραχώρηση. Μάλιστα, συνδυάζεται το γεγονός ότι στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας είναι δυο πρώην Παναθηναϊκοί, οι οποίοι έχουν καλή σχέση με το σύλλογο της Αθήνας. Παράλληλα όμως, δημοσιεύματα φέρουν και τον Πανιώνιο του Ουζουνίδη να είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Τριανταφυλλόπουλου, ως αντάλλαγμα για την παραχώρηση του Μπουμάλ στους πράσινους της Αθήνας. Το πράγμα φαίνεται λίγο πλεγμένο όμως είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει άμεσα.
Την ίδια ώρα, το ρεπορτάζ της ΑΕΛ κάνει λόγο ότι ο Αντράντε εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα της Λεμεσού. Τις προηγούμενες μέρες έγινε λόγος για ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Πορτογάλο που ξαναφόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι. Θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΛ και να κάνει κίνηση η Ομόνοια, εφόσον ενδιαφέρει τον Μιλόγεβιτς. Ο Αντράντε είναι έμπειρος, γνώριμος, ωστόσο προβληματίζουν οι συχνοί τραυματισμοί που έχει κατά διαστήματα.
Αν θα είναι ο Τριανταφυλλόπουλος ή Αντράδε που θα καλύψει τη θέση του κεντρικού αμυντικού είναι κάτι που θα διαφανεί τις προσεχείς ώρες. Πάντως, το τεχνικό τιμ φαίνεται να έχει κι άλλους υποψήφιους για την άμυνα και αναλόγως θα πράξει. Είναι άλλο ένα κεφάλαιο που θα πρέπει να κλείσει το συντομότερο για να μπορέσει ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa