ΑρχικήDaily NewsΤώρα, τρέξτε για ενίσχυση

Τώρα, τρέξτε για ενίσχυση

Μετά το ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με τον βαθμό της ισοπαλίας υπό τις περιστάσεις να είναι ικανοποιητικός, επιβάλλεται να τρέξει η διοίκηση με την τεχνική ηγεσία για μετεγγραφές.
Η ομάδα «φωνάζει» πως, η ενίσχυση είναι επιβεβλημένη. Οι μετεγγραφές όσο πιο νωρίς ολοκληρωθούν τόσο το καλύτερο, την ώρα που τα λάθη του παρελθόντος θα πρέπει να έκαναν πιο σοφούς όσους έχουν εμπλοκή στο κεφάλαιο μετεγγραφές. Γιατί, ας μην ξεχνάμε ότι, η Ομόνοια πληρώνει τον κακό σχεδιασμό του καλοκαιριού.
Ο Καρλίτος φαίνεται να θεωρείται τελειωμένη υπόθεση, παρόλο που θα πρέπει να πάρει πρώτα την ελευθέρα του από τον Ηρακλή. Όσο πιο νωρίς γίνει τόσο το καλύτερο. Τουλάχιστον να είναι διαθέσιμος στο επόμενο ματς πρωταθλήματος αφού την Τετάρτη στο κύπελλο δεν θα είναι εφικτό, καθώς οι ποδοσφαιριστές εγγράφονται στην ΚΟΠ, Παρασκευή.
Όσο αφορά στο κέντρο της άμυνας και στην μεσαία γραμμή, φαίνεται να υπάρχουν προχωρημένες περιπτώσεις και είναι θέμα χρόνου να προκύψει συμφωνία. Πάντως, για την ώρα δεν διαρρέει κάποιο όνομα.
Εφόσον ολοκληρωθούν οι συγκεκριμένες τρεις κινήσεις, θα πρέπει να γίνουν ενέργειες και για επιθετικό. Τον έχει ανάγκη η ομάδα. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο Μιλόγεβιτς θα κινηθεί και για φορ που θα κάνει την διαφορά και η διοίκηση θα σταθεί στο πλευρό του (οικονομικά) για να υλοποιηθεί και μετεγγραφή επιθετικού.
Όσο αφορά αυτούς που θα φύγουν, ο Καμπράλ για άλλο ένα ματς δεν πήρε χρόνο συμμετοχής παρόλο που ήταν στον πάγκο. Ο Πορτογάλος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν όπως και ο Γκουλόν. Θα χρειαστεί σωστός χειρισμός και στις δυο περιπτώσεις, ώστε το σωματείο να έχει την μικρότερη δυνατή ζημιά.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa