ΑρχικήUncategorizedΦερνάντο Ιέρο... με συνοπτικές διαδικασίες!

Φερνάντο Ιέρο… με συνοπτικές διαδικασίες!

Η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ο Φερνάντο Ιέρο θα καθίσει στον πάγκο της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο, έπειτα από την απόλυση του Χουλέν Λοπετέγκι.

Bet on Alfa

Άμεσες ήταν οι εξελίξεις όσον αφορά τον διάδοχο του Χουλέν Λοπετέγκι στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας, με την Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να ανακοινώνει τον Φερνάντο Ιέρο, που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το πρωί της Τετάρτης ο Χουλέν Λοπετέγκι απολύθηκε από το πόστο του, έπειτα από την ανακοίνωση της συμφωνίας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την Εθνική Ισπανίας να μένει «ακέφαλη» παραμονή του Μουντιάλ.

Η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία λίγες ώρες αργότερα ανακοίνωσε ότι ο Φερνάντο Ιέρο, ο οποίος κατείχε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στους Φούριας Ρόχας, θα είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο στα ματς που θα δώσει η Εθνική στο Μουντιάλ.

Μάλιστα, η παρουσίασή του θα λάβει χώρα σε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Τετάρτης στις 18:30 στο Κράσνονταρ.

Ο Ιέρο θα πραγματοποιήσει επίσης εντός της ημέρας την πρώτη του προπόνηση και θα ντεμπουτάρει στον πάγκο στο πρώτο ματς της Εθνικής Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο την προσεχή Παρασκευή απέναντι στην Πορτογαλία.

Autoremarketing

Bet on Alfa