ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΦλερτάρει ο Σλοβένος, επιστρέφει ο "Μάγος"...

Φλερτάρει ο Σλοβένος, επιστρέφει ο “Μάγος”…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ το Σάββατο πήρε μία νίκη που αξίζει πολύ περισσότερα από τους 3 βαθμούς!

Bet on Alfa

Είναι η πρώτη φετινή νίκη σε ντέρμπι! Είναι νίκη που κρατάει το όνειρο της Ευρώπης ζωντανό. Είναι η καλύτερη τόνωση ενόψει ντέρμπι αιωνίων που και πάλι ο στόχος νίκης είναι αδιαπραγμάτευτος.

Θα σταθούμε όμως και στο γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε την νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο του πίνακα με πάρα πολλές απουσίες με βασικότερη αυτή του Ασίς και αυτό λέει πολλά. Σημαίνει πως η ομάδα έχει βάθος, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα άξιζαν αλλά είναι και 100% έτοιμοι να βοηθήσουν.

Το ντέρμπι με την Άεκ τέλειωσε…τα κεφάλια μέσα καθώς έχουμε αιώνιο ντέρμπι. Οι δεδομένες απουσίες για το ντέρμπι είναι αυτές του Μαργκάσα λόγω του τραυματισμού του αλλά και του Ράμος ο οποίος έφτασε στο όριο των καρτών. Σιέρινταν και Ρουσιάς δεν έχει ξεκαθαρίσει αν είναι 100% έτοιμοι να βοηθήσουν λόγω επίσης τραυματισμών.

Ευχάριστα μαντάτα υπάρχουν για τον Άντραζ Κίρμ ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου να κερδίσει μία θέση στην αποστολή του ντέρμπι των αιωνίων. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός που είχε τραυματιστεί στο γόνατο, μετά από ένα περίπου μήνα αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς έτσι ώστε να διαφανεί κατά πόσον θα είναι στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Νούνο Ασίς επιστρέφει αφού εξέτισε την ποινή του λόγω της συμπλήρωσης 6 κίτρινων καρτών! Σίγουρα θα πάρει ανάσες που είναι πολύ σημαντικό στην ηλικία που βρίσκεται και θεωρούμε δεδομένο πως το Σάββατο κόντρα στο Αποέλ θα δώσει ρεσιτάλ. Ο Νούνο είναι φτιαγμένος για τέτοιους αγώνες.

Autoremarketing

Bet on Alfa