ΑρχικήDaily NewsΦλορέσκου, ένα σύγχρονο «εξάρι»

Φλορέσκου, ένα σύγχρονο «εξάρι»

Το «φώναξε» με το «καλημέρα», όταν κλήθηκε να αγωνιστεί χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος, το επιβεβαιώνει σε κάθε παιχνίδι που δηλώνει παρών. Ο Γκεόργκε Φλορέσκου είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αποδεικνύεται λίρα εκατό για την Ομόνοια. Τα στοιχεία που συνοδεύουν το παιχνίδι του είναι εξαιρετικά και τον καθιστούν ως ένα σύγχρονο «εξάρι».

Bet on Alfa

Κατά γενική ομολογία είναι η καλύτερη μετεγγραφική κίνηση του Ιανουαρίου. Το ευχάριστο είναι ότι δέθηκε άμεσα με την ομάδα και ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται λες και είναι για χρόνια στην Ομόνοια. Βγάζει ένα τεράστιο πάθος, με το οποίο έχει κερδίσει τον κόσμο.

Ο Ρουμάνος μέσος, κερδίζει τις εντυπώσεις και βοηθά σημαντικά την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Είναι δυνατός στο παιχνίδι του, τρεχαντήρι και ξέρει μπάλα. Στοιχεία σημαντικά για ένα ανασταλτικό μέσο. Πραγματικό σκυλί ο Φλορέσκου, δίνει το κάτι παραπάνω στην Ομόνοια.

Δεν είναι ο ανασταλτικός μέσος που μόνη του έγνοια είναι να ανακόπτει τις επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων. Επειδή ξέρει μπάλα, είναι σε θέση να την προωθήσει, να κάνει παιχνίδι, βοηθώντας σημαντικά στον δημιουργικό τομέα. Έχει εξαιρετική κάθετη πάσα, βλέπει γήπεδο και δίνει μακρινές και κοντινές μπαλιές ακριβείας.

Κι όλα αυτά προερχόμενος από σημαντική αποχή. Τελευταία του συμμετοχή ήταν αρχές Νοεμβρίου. Που είστε να κάνει και προετοιμασία. Ο Φλορέσκου αποτελεί μια πολύτιμη μονάδα και η διατήρηση του στο ρόστερ της Ομόνοιας και τη νέα σεζόν πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Autoremarketing

Bet on Alfa